REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Serialo „Vilko bilietas“ kūrėjas Matt Nix TV3 žiūrovams pristato neįtikėtiną veiksmo komediją – tragikomiškų situacijų kupiną devintojo dešimtmečio dvasia persmelktą detektyvinį serialą su dviejų Oskarų laimėtojo Tomo Hankso sūnumi Colinu. TV3 eterio naujiena – serialas „Geri vyrukai“ (The Good Guys) – televizijos žiūrovų lauks pirmadieniais–ketvirtadieniais 23.00 val. Komiška premjera – jau šį trečiadienį, kovo 28-ąją.

REKLAMA
REKLAMA

„Old school“ stilistika persmelktų istorijų centre – du detektyvai: Džekas Beilis (akt. C. Hanks) ir Danas Starkas (akt. Bradley Whitford). Džekas visus sprendimus priima „pagal taisykles“ arba „taip, kaip reikia“, jokiu būdu nenusižengdamas tikro detektyvo „Biblijai“. Tuo tarpu jo partneris Danas nelabai nutuokia, kaip naudotis kompiuteriu, vengia mobiliųjų telefonų, o „CSI“ tipo bylos jam – tarsi juodoji magija! Nors Danas turi bėdų dėl alkoholio, jis įsivaizduoja esąs tikras superherojus, mat kadaise išgelbėjo gubernatoriaus sūnų. Šis duetas – žemiausioji detektyvų kasta, jų bylos – smulkios vagystės, bet jie įsitikinę esą sukurti tapti pačiais geriausiais tyrėjais ir pereiti nuo mistinių mikrobangų krosnelių dingimų prie rimtų, vyriškų bylų.

REKLAMA

Begalėje populiarių televizijos serialų suvaidinęs, veiksmo dramoje, susižėrusioje net tris Oskarus – King Kongas (King Kong) išgarsėjęs T. Hankso sūnus Colinas čia atrodo kaip tikra savo tėvo jaunystėje kopija! Detektyvą Dž. Beilį įkūnijantis aktorius TV3 eteryje ne kartą išgirs tokias kolegių pastabas kaip „Duosiu tau karjeros patarimą: tiesiog daugiau taip nedaryk!“

„Kas tyrė šią bylą? Atrodo, kaip trečioko keverzonės“, – „kompetentingus“ pastebėjimus savo viršininkei dėstys detektyvas Beilis, nepastebėdamas, kad bylos tyrėja ir yra jo šefė.

REKLAMA
REKLAMA

Tokių detektyvinių istorijų kaip „Byla 4312: Pavogtas drėkintuvas“ – seriale netruks, o Džeko ir Dano persekiojami vagišiai neatsiliks nuo pagrindinių herojų.

„Negali būti! Ką, jie net neturi plokščiaekranio? Šis juk devyniasdešimt ketvirtųjų!“ – nepatenkintas skųsis į namą įsiveržęs vagis, apžiūrinėdamas televizorių.

Jau šį trečiadienį 23.00 val. TV3 eteryje net trims Auksiniams gaubliams nominuotas talentas B. Whitfordas, įkūnijantis detektyvą Daną, savo partneriui tars: „Kai įeisim vidun, aš padarysiu savo reikalą, o tu visus išvesk!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų