REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avariją sukėlęs Seimo narys Vincas Babilius prašo, kad parodymus duotų taksi vairuotojas, kuris vežė parlamentarą iš įvykio vietos. Jis esą turėtų paliudyti, kad liberalcentristas tąnakt buvo blaivus.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienio popietę Kelių policijos valdyboje pagaliau įvyko V. Babiliaus apklausa. Politikas atvyko per pietų pertrauką, prieš tai neįspėjęs, todėl labai nustebino pareigūnus.

REKLAMA

Įtariama, kad prieš savaitę V. Babiliaus vairuojamas visureigis „Volkswagen Touareg“ taranavo automobilį „Mazda 6“. Liudininkas lrytas.lt pasakojo, kad matė, kaip Seimo narys įsėdo į taksi automobilį ir pasišalino iš įvykio vietos. Jis atrodė apsvaigęs, o rankose nešėsi transporto priemonės registracijos valstybinius numerius. Vidurnaktį V. Babilius išlipo iš taksi automobilio prie Seimo viešbučio.

Nustatyta, kad automobiliu „VW Touareg“ važinėja Seimo narys V. Babilius. Už jo nuomą moka Seimo kanceliarija iš parlamentinei veiklai skirtų lėšų.

REKLAMA
REKLAMA

To nepaneigė ir V. Babilius. Anksčiau jis pripažino kovo 19-osios vakarą vairavęs automobilį, kuris pateko į avariją Vilniuje. Tačiau neigė, kad prie vairo sėdo neblaivus. Jaunuolis, kurio automobilis buvo apgadintas per avariją, pareiškė, kad eismo įvykį sukėlęs Seimo narys jam atrodė neblaivus ir siūlė 25 tūkst. litų, kad nebūtų kviečiama policija.

Pirmą kartą V. Babilių buvo bandoma apklausti penktadienį. Tačiau politikas paprašė apklausą atidėti, nes jis esą serga.

„Gydymo įstaigoje radome širdies negalavimą besigydantį V. Babilių. Jis teigė blogai besijaučiantis, todėl nepanoro būti apklausiamas. Įteikėme jam šaukimą atvykti į Kelių policijos valdybą“, – portalui Balsas.lt sakė Vilniaus kelių policijos valdybos viršininkas Vytautas Černevičius.

Už pasišalinimą iš įvykio vietos vairuotojui gresia 3-4 tūkst. litų bauda su teisės vairuoti praradimu nuo 36 iki 60 mėnesių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų