REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings duetas „The Ball & Chain“ nusprendė atlaisvinti savo pančius ir kartu su gerbėjais bei ypatingais svečiais balandžio 19-28 dienomis gerai pašėlti.

REKLAMA
REKLAMA

Tik iš Kolumbijos grįžusi pora visą balandį ne tik dalyvaus grandioziniuose „Lietuvos balso“ filmavimuose, bet ir surengs siautulingą muzikinį turą.

REKLAMA

Erica išsileis plaukus, Jurgis atsilaisvins kaklaraištį. „Tai bus diskotekinis turas – tikrų tikriausias reivas ir visiška priešingybė tam, ką darėme žiemą „Dviejų dviem“ ture“, – vietoje nenustygsta Jurgis, mat jis jau seniai norėjo surengti tokio pobūdžio vakarėlius su savo gerbėjais visoje Lietuvoje.

Šį iki kito sezono kol kas paskutinįjį ir patį klubiškiausią turą duetas su grupe ir svečiais balandžio 19 dieną pradės menų fabrike „Loftas“. Tą patį savaitgalį visa turo grupė keliaus į Kaune esantį „Gargarą“. O balandžio 27-28 dienomis pasirodys „Švyturio Menų Doke“ Klaipėdoje ir koncertų salėje „Saulė“ Šiauliuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai bus ne tik reivas, bet retro reivas! Mes stengsimės išlaikyti dalelę tos estetikos, kurią jau prisijaukinome, tačiau, taip... tai bus smarkių vakarėlių serija su didžėjais, šokėjais, vizualizacijomis ir pan.“, – Jurgiui antrina jo žmona Erica.

„The Ball & Chain“ – „Bad Ass Retro“ (nuotr. Organizatorių)„The Ball & Chain“ – „Bad Ass Retro“ (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų