REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“Eugenijos Grižibauskienės straipsnis „Grindinio kriminalas“. Neseniai rekonstruotas sostinės Gedimino grindinys dvelkia milijonine afera. Dalį pagrindinės sostinės gatvės grindinio teks perkloti, mat buvo panaudotos projekte nenumatytos ir šalčiui neatsparios plytelės. Kiek tai kainuos mokesčių mokėtojams? Ir kas kaltas dėl šios aferos?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Futbolas – šešėlinio pasaulio rankose“. Prieštaringai vertinamą  Liutaurą Varanavičių Lietuvos futbolo federacijos prezidento poste pakeitė su Daktarų gauja siejamas Julius Kvedaras. Lietuvoje užvirė aistros dėl naujo LFF lyderio.

REKLAMA

„Savaitės interviu“ šį kartą kalbina teisingumo ministrą Remigijų Šimašių. Jo nuomone, teisininkai patiria rimtų iššūkių ir turi nusileisti ant žemės. Kodėl pasitikėjimo teisėsauga reitingai nėra aukšti?

Lietuvoje bandoma prisijaukinti idėją internetu užsisakyti šviežių maisto produktų. Plačiau apie tai – rubrikos „Pinigų skonis“ straipsnyje „Daržovės internetu“.

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ – geriausios futbolo komandos, kurios varžosi ne tik dėl prestižo, pasiekimo laimėjus trofėjus, bet ir finansinės naudos. Anot verslo konsultavimo bendrovės „Deloitte“, sėkmingiausi Europos klubai plėtojasi greičiau nei šalys, kurioms jie atstovauja, ir pernai skaičiavo 4,4 mlrd. Eurų pelną.

REKLAMA
REKLAMA

Ateityje kosminius laivus į Žemės orbitą gali svaidyti elektromagnetinė katapulta – teigia rubrika „Ateities pranašai“. JAV bendrovės „Startram“ vadovas Jamesas R. Powellas, prieš 46 metus išradęs magnetinės levitacijos technologiją, naudojamą greitųjų geležinkelių magistralėse, siūlo ją naudoti ir skrydžiams į kosmosą.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Grindinio kriminalas (nuotr. Balsas.lt)Grindinio kriminalas (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų