REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl policijos veiksmų perduodant Drąsiaus Kedžio dukterį motinai Laimutei Stankūnaitei teks atsakyti Kauno policijos vadovams.

REKLAMA
REKLAMA

Generalinis policijos komisaras Saulius Skvernelis pavedė atlikti tarnybinį patikrinimą dėl policijos veiksmų perduodant D. Kedžio dukterį motinai L. Stankūnaitei. Per perdavimo operaciją, dalyvaujant policijos pareigūnams, antstolei ir Vaiko teisių apsaugos tarnybos atstovams, mažametė D. Kedžio ir L. Stankūnaitės dukra buvo sužalota.

REKLAMA

Kauno Viešosios policijos valdybos viršininkas Virginijus Petraitis portalui Balsas.lt sakė, kad policija „viską darė taip, kaip reikia, vadovaujantis instrukcija“.

Beje, V. Petraičio nuomone, policija neturėtų kištis į vaiko perdavimo reikalus: „Tai yra Vaiko teisių apsaugos ir antstolių darbas. Dabar įvėlė ir mus.“

Penktadienį kartu su antstole Sonata Vaicekauskiene ir Vaiko teisių apsaugos tarnybos atstovais L. Stankūnaitė, lydima kaukėtų pareigūnų, atvyko į Kedžių namus tikėdamasi pasiimti dukterį, tačiau kilus nenumatytoms aplinkybėms, perdavimo akciją teko nutraukti.

Šeštadienį D. Kedžio artimieji kreipėsi į policiją dėl patirto smurto ir sužalojimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų