REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau kovo 26-ąją, pirmadienį, 17.40 val. Marijaus Mikutavičiaus laidoje „Pabandom iš naujo“ – kosmoso energijos prisodrintas vanduo, plakatai, į kuriuos pažvelgus – atjaunėjama, neįtikėtinos studijos svečių galios ir dvasinio gido apsireiškimas internetu tiesiai iš spalvingojo Rio de Žaneiro!

REKLAMA
REKLAMA

Šį pirmadienį laidos „Pabandom iš naujo“ studijoje viešės Indijos Vienybės universitetą baigęs Jurgis Purlys, turintis Dieviškojo Kosmetologo sertifikatą. Sibiro šamanų seminaruose ne kartą lankęsis vyras papasakos, kaip jisai savo energijos galia per atstumą išgydė... žvairumą!

REKLAMA

Iš Japonijos kilusios filosofijos Reiki meistrė, ezoterinių seminarų dalyvė, astrologė Audronė Žvaigždika teigs per atstumą galinti kur kas daugiau – išgydyti viską! „Dažniausiai mano pacientai yra tie, kuriems nepadėjo tradicinė medicina. Jie nusivylę viskuo, nebeturi išeities. Džiugu, kad jiems galiu padėti“, – sako moteris.

Lietuvos gydytojų sąjungos prezidentas Liutauras Labanauskas nesidrovės išsakyti savo nuomonę. „Tie, kurie taiko neklasikinius medicinos metodus, turėtų būti gydytojai, o jie – tik šarlatanai. Ekstrasensai save vadina netradicinės medicinos atstovais. Bet jie tiesiog yra niekas. Jie ne medikai. Jie net ne slaugytojai, – išklos L. Labanauskas. – Homeopatiniai vaistai, žolelės nėra tradicinė medicina. Tai yra neklasikinė medicina. Netradicinė medicina – žiūrėjimas į lentą, ridiko davimas nuo vėžio, čiupinėjimas ir panašiai.“

REKLAMA
REKLAMA

Kosminių galių valdytojai pasitikėjimo nekelia ir žinomai gydytojai, rašytojai Filomenai Taunytei. „Tie, kas tiki ekstrasensais, raganomis ir panašiais dalykais, – prasilenkia su sveiku protu“, – įsitikinusi moteris.

Tačiau parapsichologas Valdas Velavičius atskleis, kad Lietuvoje nestinga sergančiųjų, kurie virtinėmis traukia pas legendinius stebukladarius, tokius kaip Dievas Johanas. „Jis žmones gydo be vaistų, skalpelių ir kitų tradicinės medicinos priemonių. Pas jį į Abadianės miestelį kasdien iš viso pasaulio suplūsta po 300 ir daugiau žmonių, turinčių viltį pasveikti“, – jau šį pirmadienį laidoje „Pabandom iš naujo“ pasakos V. Velavičius, rengiantis lietuvių ekspedicijas pas nežemiškų galių menamai turinį stebukladarį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laidoje per atstumą dalyvaus ir šio pasekėjas – dvasinis gidas Olegas Orlovas. Jis į diskusiją įsijungs internetu iš Brazilijos. „Mano tikslas – padėti Jums pasijusti kitokiems“, – ištars gidas Olegas.

Kosminės energetikos laida „Pabandom iš naujo“ – jau ateinantį pirmadienį, kovo 26-ąją, 17.40 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų