REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš porą savaičių prasidėję rinkimai į pirmuosius Lietuvoje „Raudonojo kilimo apdovanojimus” sulaukė nemažo susidomėjimo. Šio renginio organizatoriai – skaitmeninė palydovinė televizija VIASAT ir pasaulinis pramogų verslo žinių ir gandų kanalas „E! Entertaiment” džiaugiasi, kad pirmą kartą rengiamame balsavime jau sulaukta daugiau nei 12 000 žmonių nuomonių apie ryškiausias Lietuvos žvaigždes.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasiūlyti pretendentus dešimčiai „Raudonojo kilimo apdovanojimų” nominacijų buvo patikėta geriausiems Lietuvos žvaigždžių ekspertams – žurnalistams. Iš daugybės anketų, kuriose puikavosi per pusę tūkstančio Lietuvos žvaigždžių, įvykių ir sensacijų, organizatoriai atrinko po dešimt, daugiausiai balsų surinkusių nominantų kiekvienoje nominacijoje. 101-ąją žvaigždę žmonės gali pasiūlyti patys. Džiaugiamės, kad nominantai yra iš pačių įvairiausių sričių – muzikos, sporto, televizijos, verslo, mados, teatro, pramogų verslo, politikos ir kitų”, – sako Viasat rinkodaros koordinatorius Karolis Dapkevičius.

REKLAMA

„Raudonojo kilimo apdovanojimų” nominacijos: „Metų sensacija”, „Metų įvykis”, „Metų projektas”, „Metų stilingiausias”, „Metų seksualiausias”, „Metų figūra”, „Metų realybės šou dalyvis”, „Metų pora”, „Metų įvaizdis”, „Metų geidžiamiausias” ir „Ryškiausia Lietuvos žvaigždė”, kuriai nominantus gali siūlyti gerbėjai.

Netrukus 101 Lietuvos žvaigždė sulauks kvietimų į išskirtinę prabangią ir iškilmingą apdovanojimų ceremoniją, kuri vyks kovo pabaigoje Vilniaus Rotušėje. Organizatoriai žada, kad svečiai bus apdovanoti išskirtiniu dėmesiu, o nugalėtojai originalia rankų darbo statulėle.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai – net tris – pirmųjų Lietuvoje „Raudonojo kilimo apdovanojimų” statulėlių pretenduoja gauti  dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, po dukart nominuoti: grupės „LT United” ir „69 Danguje”,  dizaineris Juozas Statkevičius, stilistas Mantas Petruškevičius, dainininkė Violeta Riaubiškytė, laidos „TOP 10” vedėja Agnė JagelavičiūtėJurgis Didžiulis ir Erica Jennings, Eglė Mickevičienė, „Dangaus 2” vedėjas Marijonas Mikutavičius ir kiti.

„Vakaro metu žvaigždėms bus netikėtų ir malonių staigmenų.  Stengiamės, kad čia žvaigždės ateitų ne dirbti, o pailsėti, pasidžiaugti ir pabendrauti vieni su kitais”, – sako K. Dapkevičius.

Balsuoti už ryškiausias Lietuvos žvaigždes iki kovo pabaigos galima internete www.viasat.lt, spaudoje ir trumposiomis žinutėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų