REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sprendimas sutrumpinti LKL sezoną nacionalinės rinktinės labui ruošiantis Londono olimpinių žaidynių atrankai supriešino Lietuvos komandas. Aršiausią kritiką išsakė „Kėdainių Triobet“ ekipos direktorius Marijus Stankevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Kėdainiškių klubo vadovas Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) pastangas palygino su diktatūra Baltarusijoje.

REKLAMA

„Tai tragedija Lietuvos krepšinio lygai. Už visas permainas sumokės mažieji klubai. Kai “Žalgiris„, “Lietuvos rytas„ atvyksta į Kėdainius ar kitus miestus, būna tikra šventė. Žlugdomas tiek mažųjų, tiek didžiųjų klubų populiarumas mažuose miesteliuose“, - televizijos „Sport 1“ žinioms sakė M.Stankevičius.

Vilniaus „Sakalų“ treneris Kazys Maksvytis taip pat teigė, jog keisti nuostatus sezono metu nėra gerai, bet pateisina paramą Lietuvos rinktinei.

REKLAMA
REKLAMA

Diplomatiškas buvo ir Utenos „Juventus“ prezidentas Žydrūnas Urbonas, atviravęs, kad kitokiu būdu padėti nacionalinei komandai nebuvo galimybių.

Savo ruožtu Klaipėdos „Neptūno“ direktorius bei treneris Osvaldas Kurauskas apgailestavo, kad tokių permainų reikia imtis tokiame intriguojančiame sezone, kuriame, pasak vadovo, 3-10 vietas užimančios ekipos yra labai panašaus pajėgumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų