REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau rytoj, šeštadienį, kovo 24-ąją, 19.00 val. švenčių ir šeimos televizijos TV3 eteryje įvyks unikalaus, pavasariškai nuotaikingo projekto „Šok ir lieknėk“ premjera. Dešimt projekto dalyvių mes sau rimtą iššūkį – sumažinti antsvorį tiesiog šokių aikštelėje! Dešimt įvairių itin charizmatiškų „Šok ir lieknėk“ pradedančiųjų šokėjų sutartinai teigia neabejojantys, kad projektas ne tik visiems suteiks itin smagią pramogą, o ir privers „tinginukus“ susimąstyti ir pakrutinti savo „lašinukus“!

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus Gedimino technikos universitete kainodarą dėstantis Mantas Degutis projekte atsidūrė visiškai netikėtai. Sako tik lydėjęs draugą, bet prodiuseriai, pastebėję jo apvalų pilvuką, pakvietė ir jį išbandyti savo jėgų. „Na ką, pabandžiau, ir pavyko“, – šypsosi Mantas, jau iš anksto žinojęs, ką reiškia darbas prieš kameras ir didžioji scena. Mantas daugiau nei keturiolika metų dainavo berniukų ir jaunuolių chore „Ąžuoliukas“!

REKLAMA

Dalyvis padėkų negaili savo šokių partnerei Evelinai Kauklienei. Sako, kad ji jam suteikė daugybę pozityvių emocijų, nes ji yra itin pedagogiška ir disciplinuota šokėja. „Ne veltui Jurijaus Smorigino mokinė...“ – šypsosi M. Degutis, kurį projekte palaikė ne tik šokių partnerė, o ir artimieji, šeimos nariai ir net kolegos bei darbdaviai, kurie lanksčiau pasižiūrėjo į Manto darbo grafiką vienoje Vilniaus IT bendrovių.

REKLAMA
REKLAMA

Mantas „Šok ir lieknėk“ projekte gausiai pasisėmė gerų emocijų, įgijo artimų draugų, numetė svorio ir gerai pasibuvo. Dėstytojas suprato, kad šokis – profesija, reikalaujanti besąlygiško atsidavimo darbui, kantrybės ir valios pastangų.

M. Degutis sako po projekto savo figūros nebeapleidžiantis ir iki šiol periodiškai besilankantis sporto klube. „Pats kūnas reikalauja. Negaliu nebesportuoti. Po sporto treniruotės jaučiuosi labai gerai!“ – teigiamais pokyčiais džiaugiasi projekto dalyvis.

Nors buvo akimirkų, kai norėjosi trenki durimis ir dešimt minučių „papykti“, Mantas sako nė sekundės neabejojęs, kad finišo tiesiojoje nuspręs atsisveikinti su projektu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šok ir lieknėk“ dėstytojui leido prisiminti, ką reiškia būti studentu, ir Mantas neslepia kai kurias slaptas gudrybes pritaikysiantis ir savo studentams.

Dešimt įvairių intriguojančių charizmatiškų dalyvių į unikalaus projekto Lietuvoje „Šok ir lieknėk“ aikštelę žengs jau rytoj, šeštadienį, 19.00 val. žiūrimiausios televizijos – TV3 – eteryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų