REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parlamentaras pranešė paėmęs nedarbingumo lapelį ir atvyksiąs į policiją tik pirmadienį.

Parlamentaras pranešė paėmęs nedarbingumo lapelį ir atvyksiąs į policiją tik pirmadienį.

REKLAMA

Sukėlęs avariją ir sprukęs iš įvykio vietos, Seimo narys Vincas Babilius į Kelių policijos valdybą, esančią sostinės Giraitės gatvėje, penktadienio rytą neatvyko. Policijai jis pranešė paėmęs nedarbingumo lapelį ir teigė atvyksiąs tik pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Parlamentaras Vincas Babilius bus apklaustas policijoje.

Pirmadienio vakarą avariją sukėlęs ir sprukęs iš įvykio vietos Seimo narys atvyks į Kelių policijos valdybą.

REKLAMA

Seimo narys Vincas Babilius penktadienio rytą turėjo būti apklaustas policijoje. Šaukimas atvykti jam įteiktas Santariškių klinikoje, kur V. Babilius buvo gydomas dėl širdies sutrikimo. Antradienį  ligoninėje aptiktas V. Babilius atsisakė duoti parodymus pareigūnams ir sutiko ateiti į policiją pats.

Eismo įvykį V. Babilius sukėlė pirmadienį apie 23 val. sostinės Laisvės prospekte. Pirminiais duomenimis, susidūrus  automobiliams „VW Touareg“ ir „Mazda“, kaip įtariama neblaivus V. Babilius spruko iš įvykio vietos.

REKLAMA
REKLAMA

Policijos teigimu, žmonės nenukentėjo.

Policija paskelbė jo paiešką ir tik kitą dieną parlamentaras surastas Santariškių ligoninėje. Kalbama, kad jis siūlė nukentėjusiam apie dvidešimt tūkstančių litų.

V. Babilius  transporto priemonę nuomoja už parlamentines lėšas. Prieš dvejus metus tam skirta beveik šimtas tūkstančių litų.

Už pasišalinimą iš įvykio vietos V. Babiliui gresia bauda iki penkių tūkstančių bei teisės vairuoti netekimas iki penkerių metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų