REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Savaitė be patyčių“ prasideda jau kovo 19 dieną. Prie šios akcijos organizavimo ir veiklų įgyvendinimo prisideda Lietuvos Moksleivių Sąjunga (LMS). Šios organizacijos dėka „Savaitės be patyčių“ renginiai vyks penkiolikoje Lietuvos miestų ir miestelių, kuriuose yra įsikūrę LMS padaliniai.

REKLAMA
REKLAMA

Kovo 19 dieną Lietuvos Moksleivių Sąjungos savanoriai kvies visus moksleivius atidaryti „Savaitės be patyčių“ renginių maratoną. Miestų centruose vyks atidarymo eisenos, koncertai bei debatai patyčių tema.

REKLAMA

Antradienį daugelio miestų moksleiviai bus kviečiami į atviras diskusijas su žinomais žmonėmis ir psichologais apie patyčias. Bus gvildenamos problemos iš kur ir kodėl kyla patyčios, kaip jų išvengti ir kaip padėti žmogui, kuris kenčia patyčias.

Kovo 21 – 22 dienos yra skirtos įvairių filmų ir spektaklių, kurie kalba apie patyčias, peržiūroms. Taip pat moksleiviai turės galimybę susitikti su „Forum teatro“ ir „Gyvosios bibliotekos“ nariais, pasikalbėti su tais, kurie gyvenime yra patyrę patyčias, tačiau sugebėjo susidoroti su jomis ir gyventi toliau.

REKLAMA
REKLAMA

Visos savaitės renginius kovo 23 dieną vainikuos uždarymo koncertai. Be to moksleiviai protų mūšiuose galės pasitikrinti ką sužinojo visą savaitę vykusių renginių metu. Taip pat paskutinę akcijos dieną bus organizuojami padėkų vakarai, kuriuose bus padėkota tiems, be kurių ši graži akcija negalėtų įvykti.

Lietuvos Moksleivių Sąjunga kviečia visus Lietuvos moksleivius prisidėti prie „Savaitės be patyčių“ renginių visoje Lietuvoje ir pasakyti: „Mes prieš patyčias!“.

Visų miestų renginių planus galite rasti interneto svetainėje www.moksleiviai.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų