REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Praėjus šešioms savaitėms po Whitney Houston mirties Los Andželo teismo medicinos ekspertai paskelbė atlikėjos mirties priežastį – ji prigėrė vonioje.

REKLAMA
REKLAMA

Gali būti, kad prieš tai W. Houston ištiko širdies priepuolis, sakė teismo medicinos atstovas Craigas Harvey. „Mes žinome, kad ji sirgo širdies liga ir kad ji chroniškai vartojo kokainą. Jei nebūtų buvę šių dviejų veiksnių, ji ko gero nebūtų prigėrusi vonioje“, – pabrėžė jis.

REKLAMA

C. Harvey duomenimis, dainininkė prieš mirtį vartojo narkotikus.

48 metų W. Houston buvo rasta negyva vasario 11-ąją vonios kambaryje Beverli Hilso viešbučio numeryje. Po kelių valandų ji turėjo dalyvauti prestižinių „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje. Tyrėjai atmetė versiją, kad tai galėjo būti nusikaltimas. Mirtis pavadinta nelaimingu atsitikimu.

Anot informacijos, dainininkės organizme rasta marihuanos, raminamųjų ir kitų medikamentų pėdsakų. Galutinės išvados su daugiau detalių greičiausiai bus paskelbtos po dviejų savaičių.

REKLAMA
REKLAMA

Autopsijos rezultatai nebuvo „tikrai netikėti“, sakė C. Harvey. „W. Houston vonioje neteko jėgų ir tada paniro po vandeniu. Mes žinome, kad ji pradžioje po vandeniu dar buvo gyva, nes radome visus požymius, būdingus prigėrimui“, – kalbėjo ekspertas.

W. Houston viešbučio kambaryje tyrėjai rado kelių rūšių receptinių medikamentų. Muzikos žvaigždė turėjo problemų dėl alkoholio ir narkotikų.

Apie mirties priežastį informuota W. Houston šeima. Atlikėja palaidota praėjus savaitei po mirties.

W. Houston, kaip dainininkės, karaliavimas prasidėjo devintojo dešimtmečio viduryje. Jos atlikta daina „I Will Always Love You“ tapo visos kartos meilės himnu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų