REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ką daryti, jeigu jūsų ir partnerio seksualinė patirtis skiriasi? Svarbiausianepanikuoti. Jei vienas kitu pasitikite, pasinaudoję keliais patarimais, galėsite mėgautis nepamirštamomis intymumo akimirkomis.

Ką daryti, jeigu jūsų ir partnerio seksualinė patirtis skiriasi? Svarbiausianepanikuoti. Jei vienas kitu pasitikite, pasinaudoję keliais patarimais, galėsite mėgautis nepamirštamomis intymumo akimirkomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Patyrusioms sekso vilkėms derėtų prisiminti posakį: „Prieš įvardindama pavaldinio trūkumus, nepamiršk pagirti jo privalumų“.

REKLAMA

Ji labiau patyrusi už jį

Jūsų gyvenimo kelyje buvo jau ne vienas partneris, tad natūralu, kad apie seksą žinote ne tik iš kalbų. O jūsų naujasis draugas dėl įvairių priežasčių (yra dar palyginti jaunas, ne itin aktyvus seksualinis gyvenimas prieš tai, kai susipažinote, ir t.t.) negali pasigirti žinių gausa.

Šią problemą teks spręsti moteriai, nes jos partnerio situacija ir taip nepavydėtina. Vyras puikiai suvokia, kad yra mažiau patyręs ir kad jo partnerė turi jį su kuo palyginti. Situacija tikrai nepavydėtina, mat stipriosios lyties atstovai nuo senų laikų yra pratę būti lyderiai, būti atsakingi už savo moterį, taigi ir už jos patiriamą orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA

Ką daryti?

Sudarykite veiksmų planą. O dar geriau parodykite, kokios glamonės jums teikia palaimą, o kas yra ne itin malonu. Žinodamas jautriausias jūsų vietas, nepatyręs partneris lengviau orientuosis situacijoje.

Tarkime, jūs jaučiate mišrų orgazmą ir kad jį patirtumėte, reikia stimuliuoti dvi erogenines zonas. Gali būti, kad jūsų partneris, nebendravęs su patyrusia moterimi, tiesiog nelabai žino, kaip elgtis. Kai tik papasakosite jam apie save, vyrui bus paprasčiau jus patenkinti. Kartu gausės ir jo žinios.

Nesidrovėkite savo patirties. Ji tik į naudą – jūs puikiai žinote, kaip pasiekiate orgazmą, tad vienintelė užduotis – su žaidimo taisyklėmis supažindinti partnerį. Didžiausia klaida, kurią šioje situacijoje gali padaryti moteris, – apšaukti vyrą, kad jis viską daro ne taip.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kartais tokios frazės giliai įstringa vyrų pasąmonėje ir jis be specialistų pagalbos nebesugeba gyventi normalaus seksualinio gyvenimo. Patyrusioms sekso vilkėms derėtų prisiminti posakį: „Prieš įvardydama pavaldinio trūkumus, nepamiršk pagirti jo privalumų.“

Jis labiau patyręs už ją

Jo gyvenime būta ir vienos nakties nuotykių, ir rimtų romanų, netgi meilių. Jeigu nesate auklėta puritoniškai ir jūsų neglumina buvusiųjų gausa, galima sakyti, jums pasisekė: patyręs vyras lovoje – kas gali būti geriau.

Tačiau yra viena bėda. Sutikusi patyrusį vyrą, moteris irgi bando atrodyti kaip sekso žinovė. Nenorėdama nuvilti partnerio, ji bando pakartoti tai, ką matė filmuose, pažymėtuose S raide: garsios dejonės, įmantrios pozos ir t.t.

REKLAMA

Tačiau pamiršta, kad jis – patyręs lovelasas, todėl puikiai žino, kada moteris apsimeta, o kada jai iš tiesų gera. Galbūt partneris ir įvertins jūsų pastangas, bet bus daug laimingesnis, jei nustosite vaidinti komedijos ir atvirai su juo pasikalbėsite.

Ką daryti?

Laikas pakalbėti apie savęs pažinimą – tiek sielos, tiek ir kūno. Kaip teigia kai kurie psichologai, jeigu mergina ar moteris gėdijasi savo kūno, jai problemų gali kilti ne tik intymiame gyvenime. Tokios moterys ir kasdieniame gyvenime dažnai yra pernelyg kuklios, nemokančios bendrauti, o kartais vos ne paniškai bijo priešingos lyties atstovų.

REKLAMA

Blogiausia, ką sutikusi patyrusį vyrą gali padaryti nepatyrusi moteris, vengti sekso. Nedvejokite, šalia jūsų patyręs meilužis, tad būtų kvaila neišnaudoti jo žinių ir resursų. Nebijokite jam prisipažinti, kad jūsų sekso partnerių sąrašas, švelniai tariant, labai trumpas.

Toks atvirumas turėtų sužavėti jūsų partnerį ir jis su malonumu imsis intymaus gyvenimo subtilybių mokytojo vaidmens. O jeigu jūs, kaip pažangi mokinė, reguliariai lankysite pamokas ir kruopščiai atliksite namų darbus, tapsite tikra sekso guru ir jums teks skaityti pirmąją šio straipsnelio dalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų