REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Man patinka apkalbėti kitus kartu su tavimi, nes tik tada žinau, jog tu neapkalbi manęs!“ – mintyse šiuos žodžius jau nuo balandžio mėnesio TV3 eteryje kartos naujausio, Ameriką vos prieš porą savaičių sudrebinusio, milžiniško žiniasklaidos dėmesio sulaukusio serialo „Dievobaimingos kalės“ (Good Christian Bitches arba GCB) herojė Amanda Van, kurios vaidmenį atlieka kino ir televizijos žiūrovams puikiai pažįstama aktorė Leslie Bibb.

REKLAMA
REKLAMA

Liekna, žavi 37-erių baltaplaukė gražuolė – aktorė, prodiuserė ir iškalbinga televizijos šou viešnia L. Bibb yra panašesnė į 20-metę studentę nei į savo serialo heroję – vienišą dviejų paauglių vaikų mamą Amandą.

REKLAMA

Herojė stengiasi užmiršti prieš dvidešimt metų buvusi savo vidurinės mokyklos karalienė ir terorizavusi visus, kurie buvo ne tokie patrauklūs ir ne tokie populiarūs! Deja, kurioziški prisiminimai jau balandį į herojės gyvenimą grįš su kaupu: šeimos milijonus iššvaistęs Amandos vyras žus automobilio avarijoje kartu su savo meiluže, o be dolerio kišenėje likusi herojė atsikraustys į gimtąjį namą Hilsaido parke, kur jos tikrai nelaukia buvusios klasiokės, prisimenančios kiekvieną Dalaso gražuolės poelgį! Kaip seksis Amandai, niekada gyvenime nedirbusiai jokio darbo ir nesukusiai galvos elementariu klausimu „iš kur gauti pinigų“?

REKLAMA
REKLAMA

Pribloškiama išvaizda ir įgimtu talentu galinti didžiuotis L. Bibb, puikiai pažįstama tiek televizijos, tiek kino žiūrovams, tikrame gyvenime be darbo likti tikrai nežada: šiemet, be vaidybos seriale „Dievobaimingos kalės“, aktorės laukia dar trys kino premjeros.

Gerų filmų gerbėjai tikrai nespėjo pamiršti žavios blondinės, pasirodžiusios tokiose sėkmingose juostose kaip „Zoologijos sodo prižiūrėtojas“ (The Zookeeper), dviejų dalių mokslinės fantastikos filme „Geležinis žmogus“ (Iron Man), trileryje „Įstatymus gerbiantis pilietis“ (Law Abiding Citizen) su Gerardu Butleriu ar moterų numylėtoje komedijoje „Parduotuvių maniakės išpažintis“ (Confessions of a Shopaholic).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žvaigždės karjerą L. Bibb pradėjo kaip modelis. Gražuolę atrado pasaulyje pripažintos modelių agentūros „Elite“ ir garsiosios Oprah Winfrey šou organizuoto konkurso atstovai, o tada merginai pasipylė ne tik fotografų ir mados kūrėjų pasiūlymai, bet ir pirmieji vaidmenys populiariuose televizijos serialuose, o vėliau – vis ryškesni vaidmenys televizijos ir kino filmuose.

L. Bibb, tapusi viena pagrindinių „Dievobaimingų kalių“ herojų, sako: „Būkite tikri, tokių moterų intrigų televizija dar nematė!“ Iš koto verčiantys dialogai, sarkastiški pastebėjimai, konkurenčių persekiojimai ir mėginimas pakišti grakščią, aukštakulnius avinčią koją kiekvienoje gyvenimo situacijoje – serialo moterų kasdienybė. Beje, aktorei čia teko pasimatuoti ir dizainerių drabužius, ir kaubojės kostiumus, ir itin seksualią padavėjos aprangą, atidengiančią visus jos kūno privalumus.

REKLAMA

„Dievobaimingų kalių“ populiarumas Amerikoje nuo pirmosios serijos nestebina: juk prodiuserio kėdėje įsitaisęs pats kultinio serialo „Seksas ir miestas“ (Sex and the City) kūrėjas Darrenas Staras, metantis rimtą iššūkį ir pastarajam serialui, ir „Nusivylusioms namų šeimininkėms“ (Desperate Housewives).

Naujiena Lietuvoje – „Dievobaimingos kalės“ ir jų intrigos – jau kitą mėnesį per TV3.

L. Bibb (nuotr. TV3)L. Bibb (nuotr. TV3)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų