REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

ienoje mokykloje direktoriaus pavaduotoja dirbusi 51 metų Debė Elis (Debbie Ellis) buvo atleista iš darbo po to, kai iš žaidimo aikštelės į klasę nenorėjusį grįžti šešiametį įnešė į mokyklą, skelbia britų dienraštis „The Daily Mail“.D. Elis taip pasielgė, nes negalėjo palikti vaiko vieno, kadangi neseniai prie mokyklos buvo pastebėtas lytinis nusikaltėlis. Nepaisant to, moteris po atlikto vidinio tyrimo buvo atleista. Moteris apskundė „Hafod-y-Wern“ pradinės mokyklos Reksheme (Wrexham), šiaurės Velse, vadovybės sprendimą ir laimėjo. Jai bus išmokėta neskelbiamo dydžio kompensacija.

REKLAMA
REKLAMA

„Man tai didžiulis palengvėjimas. Esu patenkinta ir jaučiu palengvėjimą“, – sakė D. Elis, kuris po atleidimo praėjusių metų vasarį buvo priversta dirbti valytoja. „Tai, kas įvyko, turėjo didžiulės įtakos mano ir mano šeimos gyvenimui. Tai paveikė mano sveikatą. Džiaugiuosi, kad viskas baigta ir pamiršta“, – sakė ji.

Buvusi mokytoja pasakojo, kad incidento dieną šešiametis berniukas po žaidimui skirto laiko nenorėjo grįžti į klasę. Mokyklos darbuotojai paskambino berniuko motinai, tačiau ši negalėjo iš karto atvažiuoti. Tuomet D. Elis ir viena mokytojos padėjėja pakėlė berniuką už pažastų ir įnešė į vidun. Apie šį incidentą buvo pranešta mokyklos direktoriui ir vietos švietimo skyriui. Direktoriaus pavaduotoja buvo nušalinta, o vėliau atleista. Dar viena mokytoja taip pat buvo atleista, o dvi mokytojos padėjėjos buvo nubaustos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų