REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kaip pasitinka pavasarį žmonių pasaulio patelės?“ Štai tokį intriguojantį klausimą jau šį sekmadienį 11.45 val. TV8 laidoje „Keturkojis šou“ užduos į eterį sugrįžęs stilingasis Bantas Pudelevičius. Tokių atvirų ir net šokiruojančių atsakymų iš žinomų Lietuvos moterų lūpų nesitikėjo išgirsti nei stilingasis vedėjas, nei TV8 žiūrovės.

REKLAMA
REKLAMA

Kokie „patinėliai“ patinka TV3 laidos „Ką manai?“ vedėjai Agnei Armoškaitei? O kaip pavasaris veikia žurnalistę ir televizijos laidų vedėją Audrę Kudabienę? Ši net suglumino stilistą Bantą pareikšdama esanti liūtė. Moteriško atvirumo valandėlė – jau šį sekmadienį 11.45 val..

REKLAMA

Beje, šįkart „Keturkojis šou“ išbandys naują žanrą ir trumpam taps... kulinarine laida. Pasirodo, laidos vedėjas taksas Marselis seniai jaučia nuoskaudą dėl to, kad dar niekada nėra gavęs šuniško gimtadienio torto.

„Keturkojo šou“ kūrybinė grupė nusprendė ištaisyti šią apmaudžią klaidą ir suskubo kepti tortą. Visos TV8 žiūrovės sekmadienį sužinos skanaus, lengvai paruošiamo ir labai pigaus torto receptą, galės išmokti jį gaminti su laidos vedėja Skaiva Jasevičiūtė bei išvysti, kaip vos per kelias akimirkas gardėsis dingsta... šunų nasruose.

Ypatinga „Keturkojo šou“ laida – jau šį sekmadienį, kovo 25-ąją, 11.45 val. per TV8.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų