REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kristina Kruopienytė mados gurmanams jau gerai pažįstama dizainerė. Pradėjusi dirbti duete  su Egidijumi Sidaru, vėliau savo jėgas ėmė bandyti kurdama viena. Rezultatas - savitas stilius, rafinuotas išdykavimas formomis, medžiagomis, kirpimais ir spalvomis. Pirmąją festivalio dieną K. Kruopienytės pristatyta kolekcija „Jukebox“ iš kitų kūrėjų darbų išsiskyrė jau susiformavusiu stiliumi.

REKLAMA
REKLAMA

Vyrams ir moterims skirta kolekcija „Jukebox“ atspindi XX a. vidurio dizaino koncepciją – grožis slypi paprastume. Įkvėpimo šaltiniai – 1950-ųjų metų interjeras, baldų, daiktų, automobilių dizainas. Pagrindinės kolekcijos spalvos – tamsios, tačiau yra ir keletas šviesių tonų bei šiek tiek ryškių akcentų. Audiniai – vilna, kašmyras, šilkas. Avalynė taip pat kurta specialiai šiai kolekcijai. Įvaizdį kūrė „Kukla Beauty Box“.

Kristina Kruopienytė – „Mados infekcijos“ senbuvė. Dizainerė dirba su individualiais klientais nuosavoje studijoje, kuria sceninius kostiumus ir aksesuarus, taip pat dėsto Vilniaus dizaino kolegijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų