REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žymus dainininkas Ricky Martinas papuošė žurnalo „Vanity Fair“ viršelį.

REKLAMA

Atlikėjo nuotraukos papuošė ispaniškojo „Vanity Fair“ leidinio variantą. Viršelyje atlikėjas kaip tikras pavyzdingas tėvas įsiamžino su savo dviem vaikais. Žurnalo viduje esanti fotosesija dar labiau nustebino visus dainininko gerbėjus – R. Martinas pirmą kartą oficialiai pristatė savo širdies draugą Carlosa Gonzalez.

REKLAMA
REKLAMA

Fotosesijos metu taip pat įamžinti ir du Ricky ir Carloso sūnūs – dvynukai Matteo ir Valentino. Įamžintų akimirkų metu dvynukai smagiai leidžia laiką, žaidžia vienas su kitu. Ši fotosesiją, kurią įamžino Pablas Alfaro, spinduliuoja natūralumu ir nesuvaidintu žavesiu.

REKLAMA

„Aš ieškojau vaikino, ne tėvo, bet sutikau suaugusį vyrą“, – Ricky Martinas kalbėjo apie savo vaikino vaidmenį judviejų šeimoje.

Komentuodamas jų vaiko donorę, jis pridūrė: „Kai pamačiau jos nuotrauką, tariau, kas ši angliška moteris?“. Beje, interviu metu jis nemini žodžio surogatinė motina: „Aš nenuomoju jos gimdos. Šis išsireiškimas skirtas tik fundamentalistiniems konservatoriams. Aš tik pasiskolinau gimdą ir nemokėjau už tai.“

Ricky neslepia jaučiantis didelę pagarbą jų vaiko motinai: „Paaukočiau gyvybę dėl tos moters, kuri padėjo mūsų vaikams išvysti pasaulį.“

Daugiau nuotraukų galite pamatyti paspaudę čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų