REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie seksą vis dar nedrįstama kalbėti garsiai ir atvirai, todėl tai puiki terpė sklandyti įvairiems  mitams.

REKLAMA
REKLAMA

Ne kartą teko girdėti, kad moterys visuomet patiria orgazmą, o vyrai kur kas daugiau pasileidę nei moterys, kad jie dievina erotinius filmus ir neištikimi būna tuomet, jei nemyli. Tiesa tai ar pramanas? Perskaitykite ir sužinosite.

REKLAMA


  1. 1. Moterims nepatinka erotiniai filmai ir „purvinas“ seksas.




Netiesa, yra nemažai moterų, kurias kaitina erotiškos scenos ir grubesni meilės žaidimai, pavyzdžiui, su antrankiais ar rimbu. Tik apie tokias fantazijas dažnai nutylima, kadangi moterys paprastai mano, kad tokios mintys joms nedera. Iš tiesų visos mes esame skirtingos, todėl ne kiekvienai patinka romantiškos žinutės, minkšti žaisliukai ir gėlės.

2. Geri meilužiai visuomet žino, ko reikia partneriui.



Natūralu, kad tas, kuris turi pakankamai žinių ir patirties seksualiniuose santykiuose, techniškai bus geresnis partneris lovoje už skaistuolį, tačiau tai dar nereiškia, kad partneris, neturintis patirties intymiuose santykiuose, bus prastas meilužis. Sekso kokybė priklauso ne tik nuo patirties, bet ir jausmų.

REKLAMA
REKLAMA

3. Neištikimybė lygu nemeilės įrodymui.


Klaidingas požiūris. Jei partneris apgaudinėja savo antrąją pusę, tai dar nereiškia, kad jis jos nemyli. Žinoma, tokiu būdu pirmiausiai išreiškiama nepagarba.

4. Laimingos poros gali pasigirti nepriekaištingu seksualiniu gyvenimu.



Greičiausiai tai tik mitas, kadangi po dešimties bendro gyvenimo metų nerealu tikėtis kas naktį spontaniško, aistringo ir itin kaitinančio sekso. Patikėti fantastišku ilgametės poros jausmų proveržiu galima ne daugiau kaip kartą per mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Dauguma moterų lytinio akto metu patiria orgazmą.



Orgazmą tokiu būdu patiria tik apie 30 proc. moterų. Lytinių santykių metu moterims paprastai reikalinga papildoma klitorio stimuliacija ranka arba vibratoriumi. Reikia pripažinti, kad šia prasme (turbūt vienintele) moters kūnas nėra tobulas.

6. Nespontaniškas arba suplanuotas seksas rodo, kad santykiuose yra kažkas ne taip.



Netiesa. Aistra dažniausiai valdo santykių pradžioje, tačiau maždaug po 1,5 metų hormonų audros kiek aprimsta. Panikuoti dėl to nereikėtų, kadangi tai dar nereiškia, jog geismui ir aistrai atėjo galas. Tiesiog prireiks daugiau pastangų priminti savo kūnui ir smegenims,

REKLAMA

kaip jums patinka seksas. Žinoma, spontaniškas seksas paprastai būna geras, tačiau meilės nakties planavimas ir laukimo procesas gali būti ne mažiau jaudinantys.

7. Vyrai pasileidę ir turi daugiau seksualinių santykių nei moterys.



Tai beveik tiesa, tačiau ne visuomet, kadangi vyrai paprastai mėgsta kiek perlenkti lazdą, o moterys – išlikti santūriomis, kai kalba nukrypsta apie seksą. Būtent tokį vyrų ir moterų elgsenos modelį skatina visuomeninės nuostatos. Realybė kiek skiriasi, kadangi patraukli ir savimi pasitikinti moteris dažnai gali pasigirti kur kas didesne seksualinių santykių patirtimi nei jos metų neišvaizdus vyriškis.

REKLAMA

8. Vyrai trokšte trokšta ir visuomet yra pasiruošę seksui.


Jei galvoje turėsime septyniolikmetį, tuomet tai bus tiesa, kadangi mintys apie seksą jo galvoje sukasi kiaurą parą (net jam miegant), tačiau subrendusio vyro poreikiai kiek skiriasi. Jis savo energiją paskirsto įvairioms sritims, pavyzdžiui, darbui, sportui, o ne tik seksui. Be to, kasdieniniame gyvenime nuolat patiriant stresą, apmokant sąskaitas ir sprendžiant problemas sunku kiekvieną būti pasiruošusiam audringam meilės veiksmui. Juk vyras ne vibratorius...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų