REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujo „Formulės-1“ sezono pradžia nesėkmingai susiklostė „Ferrari“ komandai, o daugiausia kritikos susilaukė buvęs pasaulio vicečempionas brazilas Felipe Massa.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip praneša „Gazzetta dello Sport“, gali būti, kad su F. Massa bus atsisveikinta anksčiau, nors jo sutartis su „Ferrari“ baigiasi tik po šio sezono. Jei taip atsitiktų, tai būtų pirmas kartas nuo 1985 metų (iš komanos pašalintas prancūzų pilotas Rene Arnouxas), kai „Ferrari“ sezono metu atsisveikintų su savo lenktynininku.

REKLAMA

Nuo 2008 metų, kai F. Massai titulas iš rankų išslydo ir po 2009 metų sunkios avarijos brazilas nebesugeba pasiekti aukštų rezultatų. Per pastaruosius dvejus metus jis pasaulio čempionate buvo tik šeštas, o pernai sunkiai rinko bent pusę tiek taškų, kiek jo komandos draugas Fernando Alonso.

„Akivaizdu, kad Felipe jaučia spaudimą, – kalbėjo „Ferrari“ komandos vadovas Stefano Domenicali. – Reikia jį paremti ir pasirūpinti, kad jaustųsi pakankamai gerai ir galėtų siekti gerų rezultatų.“

Užkulisiuose kalbama, kad F. Massą pakeisti galėtų „Sauber“ pilotas meksikietis Sergio Perezas arba be komandos likęs vokietis Adrianas Sutilas.

Pirmojo etapo Melburne incidentas: F. Massa - B. Senna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų