REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antikorupcijos komisijos narių vizitas į STT būstinę ir netrukus po to paskelbti jo rezultatai gerokai suglumino šios tarnybos vadovą Žimantą Pacevičių, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Kauno rajone, bendrovės "Kauno energija" Garliavos katilinėje pradėjo veikti naujas biokuro katilas, rašo „Kauno diena".

REKLAMA

Klaipėdos paplūdimių ruožas šiemet gali dar patrumpėti. Pasak valdininkų, po žiemos ypač prastai atrodo I Melnragės paplūdimys prie molo, rašo „Vakarų ekspresas".

Paskutinis žiemos pasispardymas pastarosiomis dienomis privertė kelininkus į gatves vėl išvairuoti druskos barstytuvus. Bet pernykštis rekordas taip ir liko nepagerintas. 2011-aisiais techninės druskos ant kelių buvo išbarstyta daugiausia per pastarąjį dešimtmetį, rašo „Lietuvos rytas".

Ne­to­li Šiau­lių Aukšt­ra­kiuo­se esan­čio­je įmo­nė­je „Tok­si­ka“ vėl de­gi­na­mos pa­vo­jin­gos at­lie­kos. Ar „Tok­si­ka“ sie­kia įro­dy­ti, kad įren­gi­nys – „šva­rus“, nors la­bo­ra­to­ri­ja jau kar­tą nu­sta­tė pa­vo­jin­gą tar­šą? „Šiaulių kraštas"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų