REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per vieną dieną viename Floridos paplūdimyje nuo ryklio nukentėjo du banglentininkai paaugliai. Vieną iš jų išgelbėjo motina, kuri nepabūgo dukters ištraukti iš grobuonies nasrų ir smogti jam per snukį.

REKLAMA
REKLAMA

Su motina ant banglenčių pramogavusią merginą ryklys griebė už kojos ir nusitempė po vandeniu. Po kelių sekundžių mergina išniro, tačiau netrukus ryklys ją po vandeniu nusitempė antrą kartą.

REKLAMA

"Man tai priminė sceną iš filmo "Nasrai". Aš sau pasakiau, kad neleisiu savo dukrai žūti tokiu būdu. Griebiau ją už pečių ir ištraukiau ant banglentės", - pasakojo nukentėjusiosios motina.

Moteris rykliui dar spėjo trinktelėti koja per snukį. Grobuonis nebepuolė, tačiau ir nespruko. Jis aplink potencialias aukas pradėjo sukti ratus. Klykiančias banglentininkes išgirto kiti pramogautojai, kurie ir padėjo joms nusigauti iki kranto, o vėliau - į ligoninę. Nustatyta, kad mergina nukentėjo ne itin sunkiai.

REKLAMA
REKLAMA

Maždaug tuo pačiu metu tame pačiame paplūdimyje nuo ryklio nukentėjo ir kitas jaunuolis.

"Ryklys griebė man už kojos, greitai paleido ir pradėjo sukti aplink mane ratus. Atsistūmiau nuo jo koja, jis ir nuplaukė", - pasakojo auka. Jo žaizdai susiųsti prireikė 17 siūlių.

Abu nukentėjusieji pasakojo, kad juos užpuolęs ryklys buvo maždaug 1,5 metro ilgio, tačiau specialistai abejoja, kad tai galėjo būti tas pats gyvūnas. Gelbėtojai pranešė, kad nuo šiol paplūdimyje ryklių stebėjimui bus skiriamas didesnis dėmesys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų