REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį kartą norime atkreipti jūsų dėmesį į kiek pamišėliško stiliaus Antrojo pasaulinio karo kovinio naikintuvo tema modifikuotą ir perdažytą „Nissan 200sx“. Įdomu matyti vokiškos tematikos kėbulo apdailą japoniškam automobiliui, tačiau skirtingų laikotarpių ir skirtingų kultūrų susikirtimas čia tampa ne toks jau svarbus, nes kupė atrodo išties įspūdingai.

REKLAMA
REKLAMA

„Nissan 200sx“ vokiško naikintuvo kailyje (nuotr. Gamintojo)„Nissan 200sx“ vokiško naikintuvo kailyje (nuotr. Gamintojo)

Kalbant apie automobilio pavadinimą, galime pasakyti, kad skiriasi jo žymėjimas įvairiose pasaulio rinkose. Jei už amerikiečiai šį modelį įpratę vadinti „Nissan 240sx“, tai Europoje jis žymimas 200sx. Patys japonai pavadinimą visiškai sutrumpina ir apsiriboja iki S14, tačiau nesipainiokite – visur tai vienas ir tas pats automobilis.

REKLAMA

Žvelgiant į perdarytą šio „Nissan“ kėbulą galima pastebėti, kad smulkiausioms detalėms buvo skiriamas itin didelis dėmesys. Vienintelė problema, kurią mes įžvelgiame yra nacistinė anų laikų Vokietijos herbas su svastika ant galinio buferio, dėl kurio šis originaliai atrodantis S14 modelis vieną dieną gali būti subjaurotas vandalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų