REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario pabaigoje TV3 eteryje startavusio naujojo serialo „Vyno kelias“ kūrėjai jau šį pirmadienį žiūrovams yra parengę ypatingą staigmeną – jame pagaliau debiutuos žavingoji Inga Valinskienė! Serialo siužetiniai vingiai, TV3 žiūrovus ką tik atvedę į prabangius oligarcho Razujevo (akt. Liubomiras Laucevičius) namus, netruks nustebinti – jų slenkstį peržengs patogų gyvenimą mėgstanti koketė Silva, kurią ir įkūnija I. Valinskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Razujevas nemėgsta, kai kas nors kišasi į jo reikalus, todėl žurnalistas Darius (akt. Algirdas Gradauskas) labai rizikuoja sukiodamasis aplink oligarchą. Kas kita – Silva, kuri Razujevui kaip dovana, nors tai jam ir brangiai atsieina.

REKLAMA

„Nusipirkau keletą smulkmenų ir baigėsi pinigučiai“, – grįžusi iš kelionės Londone prabils oligarcho mylimoji, jo prabangių namų virtuvėje peržiūrinėdama savo pirkinius.

„Kaip tai baigėsi? Aš juk tau pervedžiau dvidešimt tūkstančių litų!“ – nenorės sutikti Razujevas. „Tai jie tūkstančiai tik čia, – o ten viena normali suknelė tiek kainuoja!“ – atšaus Silva.

Ją traukia turtingi vyrai. Tiesa, neturtingi – taip pat... Ugninga moteris pratusi iš gyvenimo viską imti tuojau pat. „Teisingai ją pavadino vienas mano ‚meilužių' – kiaunė“, – apie šį vaidmenį dar prieš kelias savaites kalbėjo I. Valinskienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Nejaučiu, kad tai – pirmas rimtas Ingos vaidmuo. Ji viską supranta, dirba drąsiai ir ryžtingai. Žinoma, ji yra gerose rankose – dirba vadovaujama režisieriaus Raimundo Banionio“, – garsios moters talentą pripažįsta jos serialo partneris L. Laucevičius.

Inga jam taip pat negaili gerų žodžių ir prisipažįsta, kad visuomet žavėjosi Liuomiru, tik iki šiolei nesitikėjo, kad likimas juos suves vaidinti kartu. „Aikštelėje susidūriau ir su jaunosios kartos aktoriais, kurių anksčiau nepažinojau. Labai talentingas jaunimas“, – gražių žodžių „Vyno kelio“ aktoriams negaili I. Valinskienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienas jaunųjų aktorių seriale – Paulius Tamolė – įkūnija Razujevo sūnų Marką – karštakošį jaunuolį, nevengiantį apsižodžiauti su tėtušio mylimąja. Tik ar iš tiesų ji kivirčus ima į širdį taip, kaip dedasi? Ar Silvai viskas – tik žaidimas?

Spalvingu ir temperamentingu Silvos personažu I. Valinskienė TV3 seriale „Vyno kelias“ debiutuos jau šį pirmadienį, kovo 19-ąją, 21.00 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų