REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas Silicio slėnio verslininkas yra pasiryžęs parduoti savo 929 kv. m. namus Los Gatose (Kalifornijoje, JAV)  ir už gautą sumą įsigyti akcijų pasaulinėje kompanijoje „Facebook“, rašo tinklapis bizjournal.com.

REKLAMA
REKLAMA

Silicio slėnio verslininkas, 1994 m. įkūręs kompaniją „Media Arts Group Inc“, teigia manantis, kad socialinio tinklapio milžino „Facebook“ pirminio viešojo akcijų platinimo (IPO) akcijos yra tokios vertingos, kad jis ketina dėl jų paaukoti net savo namą, kuris yra įrengtas 11 akrų privačiame parke.

REKLAMA

Linda ir Kennethas Raaschas nusipirko šį nekilnojamąjį turtą (NT) 1997 metais. 2011 m. NT vertinimo bendrovės „Santa Clara County Assessor's Office“  jis buvo įvertintas 4,7 mln. dolerių.

Namas buvo pastatytas 1989 metais. Jame įrengti šeši miegamieji, keletas vonios kambarių, dviejų kambarių apartamentai svečiams, du atskiri garažai, kuriuose telpa keturi automobiliai.

Verslininkas, ketinantis parduoti šį nekilnojamąjį turtą, jame su savo šeima gyveno daugiau kaip 15 metų. Dėl „Facebook“ akcijų dalies jis pasiryžęs atsisakyti šios šeimyninės idilės turto.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtiniame interviu žurnalistams iš „Business Journal“ K. Raaschas sakė, kad tokius ketinimus jis puoselėja dėl to, kad tiki „Facebook“ kompanijos potencialu.

„Niekada gyvenime nesu matęs kompanijos, kuri sugebėtų taip keistis. Noriu tapti šios kompanijos dalimi“, - interviu sakė jis.

Verslininkas tikisi, kad „Facebook“ vadovai susidomės jo pasiūlymu namą mainyti į dalį kompanijos akcijų.

„Žinau, kad vienas „Facebook“ investuotojų (Yuri Milneris) neseniai už 100 mln. dolerių nusipirko mansardą Los Altos Hille (JAV, Kalifornija). Svarstau, galbūt jis turi draugų ar pažįstamų tarp „Facebook“ darbuotojų, kuriems būtų įdomus mano namo pasiūlymas“, - kaip kilo idėja mainyti savo namus į kompanijos akcijas aiškino verslininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų