REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Populiariausias pasaulyje talentų šou „X Faktorius“, jau rudenį startuosiantis televizijos TV3 eteryje, šiuo metu keliauja po Lietuvą su atvirų durų renginiais „X dienos“. Pirmosios perklausos Klaipėdoje susilaukė milžiniško anšlago – norą dalyvauti „X Faktoriuje“ pareiškė daugiau nei 150 dainingų dalyvių, o „Akropolyje“ nusidriekė ilgesnė nei 200 metrų gyva žmonių eilė.

REKLAMA
REKLAMA

„X dienos“ jau aplankė Šiaulius, Kauną, o šiandien ir Vilnių. „X Faktorių“ prodiusuojančios prodiuserinės kompanijos „TV Manija“ vykdomoji prodiuserė Goda Skačkauskaitė sakė, kad toks žmonių susidomėjimas „X dienų“ atvirų durų renginiais maloniai nustebino visus jų organizatorius. „Prie specialiai įrengtų erdvių, kuriose norintys dalyvauti jau rudenį TV3 eteryje startuosiančiame ‚X Faktoruje' turėjo atlikti dvi skirtingas dainas – vieną greitą ir kitą – lėtesnio tempo, kai kurie žmonės laukė net kelias valandas! Neabejoju, kad tokioje gausybėje dainingų žmonių atrasime tikrų muzikos perlų“, – milžiniško populiarumo sulaukusią „X dienų“ atvirų durų renginį Šiauliuose apžvelgė G. Skačkauskaitė.

REKLAMA

„X dienose“ koncertuoti norą pareiškė daugybė Lietuvoje puikiai žinomų dainininkų. Šiauliuose prie šios dainininkų kompanijos prisijungė iš žiūrimiausio Lietuvoje televizijos projekto „Chorų karai“ jau iškritęs Saulės studentiškas choras su ansambliu „Kitava“.

Kaune „X dienų“ dalyvius pasitiks vis dar „Chorų karų“ dalyvis Kauno raj. Božolė choras kartu su grupe „Rondo“, M. Petrauskas, „Kvinta“ ir grupė „Smile“.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniuje „X dienose“ koncertavo jaunieji rokeriai „Sweetsalt“, M. Petrauskas, Beissoul, Dorotėja Kravčenkaitė, Kristina Radžiukynaitė ir grupė „Kvinta“.

„X dienos“ – ne vienintelė galimybė pademonstruoti savo dainavimo talentą. Visi, norintys dalyvauti „X Faktoriuje“, yra kviečiami pildyti dalyvio anketą adresu: www.tv3.lt/xfaktorius.

Didžioji pasaulinės šlovės sulaukusio projekto „X Faktorius“ premjera TV3 žiūrovų laukia jau šį rudenį naujajame televizijos sezone. Atranką įveikusieji bus skirstomi į keturias grupes – vaikinai ir merginos iki 25-erių metų amžiaus ir nuo 25-erių, taip pat – muzikos grupės. Visas keturias grupes kuruos, dalyvius ruoš ir ugdys keturi pramogų verslo profesionalai, kurie ir bus projekto teisėjai. „X Faktorių“ laimės ne dainininkas, o komanda: teisėjas, atiduodantis visas savo jėgas, patirtį, idėjas, ir jo „užaugintas“ projekte ištobulėjęs dainininkas ar muzikos grupė.

Šis projektas it virusas per kelerius metus užkariavo kone visą pasaulį. Dabar – šansas Lietuvai! Unikalios „X dienos“ jau greitai per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų