REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitą kartą, kai norėsite „Facebook“ paskelbti savo nuotraukų ar dėl ko nors pasiskųsti „Twitter“, nepamirškite, kad rizikuojate savo karjera. Naujausio tyrimo rezultatai rodo, kad kas penktas darbdavys apie potencialius darbuotojus šniukštinėja šiuose socialiniuose tinkluose, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Tokį tyrimą atliko viešųjų ryšių ir rinkodaros agentūra „Eurocom Worldwide“, bendradarbiaudama su partnerine agentūra Didžiojoje Britanijoje „Six Degrees“. Ekspertai perspėjo darbo ieškančius žmones atsakingai atsirinkti informaciją, kurią skelbia socialiniuose tinkluose.

REKLAMA

Anksčiau atliktas tyrimas atskleidė, kad beveik 40 proc. darbdavių tikrina potencialių darbuotojų paskyras socialiniuose tinkluose. Tačiau tai pirmas kartas, kai išsiaiškinama, kad žmonės dėl savo socialiniuose tinkluose paskelbtos informacijos praranda progą įsidarbinti.

„XXI amžiaus žmogus turi suvokti, kad bet koks veiksmas palieka neištrinamą skaitmeninį pėdsaką. Ateityje mums gali sukelti problemų tai, ką mes šiandien skelbiame įvairiose socialiniuose tinkluose ir forumuose. Tas faktas, kad kas penktas darbo ieškantis žmogus pripažįstami netinkamu dėl to, ką yra paskelbęs socialiniuose tinkluose, yra perspėjimas darbo ieškantiems žmonėms, o taip pat parodo, kokioje skaitmeninėje realybėje gyvename“, – sakė „Eurocom Worldwide“ direktorius Madsas Christensenas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų