REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Jau šį sekmadienį, kovo 18-ąją, 19.30 val. šeimos ir švenčių televizija TV3 tradiciškai visus žiūrovus kvies prie ekranų žiūrimiausiam Lietuvoje pramoginiam televizijos šou „Chorų karai“, kuriame skambės pačios gražiausios „Eurovizijos“ dainos. Vis smarkėjant kovai tarp projekto dalyvių ir didėjant įtampai „Chorų karų“ užkulisiuose Akmenės krašto Širdžių choras su chorvedžiais „Ventukais“ rado laiko drauge pailsėti ir mokėsi virti cepelinus.

REKLAMA
REKLAMA

Akmenės Širdžių choro generolas Juozas Butnorius sako, kad vykstant „Chorų karams“ choristai labai daug bendrauja, tačiau juodą darbą repetuojant ir ruošiantis tiesioginėms „Chorų karų“ transliacijoms šįsyk norėjosi praskaidrinti linksmu pasisėdėjimu vienos choristės tėvų sodyboje.

REKLAMA

„Puikiai pasibuvom drauge! Mes tapome lyg viena šeima! Ši išvyka buvo naudinga numalšinti įtampai, kurią patiriame ruošdamiesi projektui. Ta įtampa ir darbas, kurį investuojame į projektą, tikriausiai jau atsipirko – projekte išsilaikėme net aštuonias savaites ir didžiuojamės, kad tiek komisija, tiek TV3 žiūrovai mus palaiko. Tačiau šįsyk atsipalaidavome ir mokėmės virti cepelinus – buvo tikrai labai smagu!" – apie draugišką choro laisvalaikį kalba choro vadovas „ventukas“ J. Butnorius.

REKLAMA
REKLAMA

Akmenės Širdžių choro choristai suskaičiavo net keliuose puoduose išvirę lygiai... 69 cepelinus! Ar pirmas bandymas vykęs? „O taip, cepelinai buvo labai skanūs, pirštus laižėmės!“ – sako šypsodami choristai ir tikina, kad pasibaigus projektui tikrai pakartos šį bandymą.

Skaniai papietavę sodyboje, Akmenės Širdžių choro choristai po intensyvių darbų virtuvėje leido sau atsipalaiduoti ir mėgavosi pirties ir kubilo teikiamais malonumais.

Kaip Akmenės Širdžių chorui sekėsi pasiruošti jau aštuntajai „Chorų karų“ transliacijai ir ar jiems pavyks ir toliau išlaikyti lyderių pozicijas, TV3 žiūrovai išvys jau šį sekmadienį 19.30 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų