REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė Lily Collins juokiasi iš bandymų ją lyginti su „Saulėlydžio“ žvaigžde Kristen Stewart ir tikina, kad nors abi neseniai suvaidino Snieguoles, jų lyginti neverta, nes jos viena kitai nėra varžovės.

REKLAMA
REKLAMA

22 metų L. Collins Snieguolę įkūnijo komedijoje „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“, o K. Stewart filme „Snieguolė ir medžiotojas“. Nors abi aktorės suvaidino tą patį personažą iš visiems puikiai žinomos pasakos, L. Collins, teigia, kad lyginti šiuos vaidmenis beprasmiška, nes tai du visiškai skirtingi filmai.

REKLAMA

„Mes su Kristen juokiamės iš to, jog žmonės mano, kad mes esame varžovės, nes filmai, kuriuose mes vaidinome, yra absoliučiai nepanašūs vienas į kitą, – pasakoja L. Collins. – Manau, kad abiejų juostų reklaminės kampanijos yra tiesiog genialios, nes jos puikiai atskleidžia, jog šie du filmai yra visai skirtingų žanrų, jų istorijos yra visiškai kitokios. Mes su Kristen visada vieną kitą palaikėme – aš džiaugiuosi už ją, o ji už mane, nesame varžovės“

REKLAMA
REKLAMA

Komedija „Veidrodėli, veidrodėli... Snieguolės istorija“, kurioje vaidina L. Collins, pateikia visiškai naują visų žinomos istorijos versiją – Snieguolė ir septyni jos ištikimiausi draugai bei pagalbininkai nykštukai stoja į narsią kovą prieš Piktosios Karalienės diktatą pasakų karalystėje. Todėl, pasak 22 metų aktorės, jos Snieguolė – gerokai kitokia nei įprasta ją matyti.

„Ji yra visiems puikiai žinoma princesė iš pasakos, tačiau labai neįprasta– ryžtinga ir narsi kovotoja, – apie savo naujausią vaidmenį pasakojo aktorė – Iš savo bendražygių septynių nykštukų ji išmoksta kautynių ir akrobatikos triukų, todėl šioji Snieguolė neabejotinai išspardys užpakalius visiems blogiečiams!“

Piktąją Karalienę, su kuria į kovą stoja Snieguolė, juostoje vaidina plačiausios Holivudo šypsenos savininkė Julia Roberts.

Viena labiausiai laukiamų 2012-ųjų kino premjerų Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 13 d.

Lilly Collins (nuotr. „Incognito Films“)Lilly Collins (nuotr. „Incognito Films“)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų