REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos rinktinės ir Madrido „Real“ vartininkas Ikeras Casillasas apsisprendė – po Europos čempionato Lenkijoje ir Ukrainoje, kuris vys birželio 7 – liepos 1 dienomis, ves savo širdies draugę televizijos žurnalistę Sarą Carbonero.

REKLAMA
REKLAMA

Pastaroji išgarsėjo visame pasaulyje, kai po 2010 metų pasaulio čempionate Pietų Afrikoje kalbino su Ispanijos rinktine triumfavusį I. Casillasą ir šis po trijų– keturių klausimų tiesioginiame eteryje pabučiavo ją. Ši akimirka internetu greitai apkeliavo visą pasaulį.

REKLAMA

Sara Carbonero (nuotr. SCANPIX)Sara Carbonero (nuotr. SCANPIX)

Veikiausiai pora tuoksis liepą, nors galutinio termino dar nėra. I. Casillasas ir S. Carbonero laikomi idealia pora. Jis – rinktinės kapitonas, vienas geriausių vartininkų pasaulyje, šiuo metu gina Madrido „Real“ vartus, o ji – itin patraukli žurnalistė, FHM žurnalo išrinkta gražiausia sporto reportere pasaulyje. Kartu jie nuo 2009 metų.

Reikėtų priminti, kad I. Casillasas pasaulio čempiono titulą skyrė savo draugei: „Ji gyvenime matė daug vargo.“ Į pasaką panašus mergaitės iš Toledo provincijos iškilimas ne visiems patiko. Daug kas jai priekaištavo ir pasaulio čempionate PAR, kaltindami ją I. Casillaso dėmesio blaškymu.

Teigiama, kad vestuvės turėtų vykti ne Madride, o nuotakos gimtajame miestelyje. S. Carbonero tuo tik pabrėžia, kad niekuomet nepamirš, iš kur kilo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų