REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau netrukus „Škoda“ modelių gamoje turėtų atsirasti du nauji visureigiai. Vienas iš jų bus gaminamas naudojat „Volkswagen Tuareg“ pagrindą. Čekai dabar dar renka vardus savo naujiems modeliams. Tuo tarpu Europos automobilių spaudoje jau sklando du galimi pavadinimų variantai – „Snowman“ ir „Grand Yeti“.

REKLAMA
REKLAMA

Didelis „Škoda“ visureigis turės kelias gana skirtingas versijas – be įprasto SUV čekai ruošiasi gaminti ilgabazę šio automobilio versiją, o tai pat modifikacijų gamoje bus ir Paryžiaus parodoje regėto „Volkswagen Cross Coupe“ koncepciją primenantantis veržlus didžiojo „Škoda“ visureigio variantas. Pažymėtina, kad su šiuo naujuoju modeliu „Škoda“ nežada įžūliai brautis į premium klasės automobilių segmentą, todėl tikėtina, kad didysis „Škoda“ visureigis pasižymės ne tik padoriu pravažumu, bet ir viliojančiu kainos ir kokybės santykiu.

Na o kita „Škoda“ naujiena yra ta, kad 2016 metais debiutuos nauja „Yeti“ karta. Šis automobilis gaus naują platformą, kuri gerokai sumažins gamybos kaštus, o taip pat leis sumažinti naujojo modelio svorį. Kadangi naujojo „Yeti“ bazė bus didesnė, čekai svarsto ir apie septynių vietų versijos automobilio gamybos galimybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų