REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šio šeštadienio Lietuvos televizijos laidoje „Pulsas“ – garsus teisėjas ir krepšinio arbitras, kaunietis Virginijus Dovidavičius. Tačiau kalbės jis ne apie savo sportinius pasiekimus. Šiandien jam svarbu kita.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvenimo olimpe jis laimėjo trejus metus, nors diagnozė buvo negailestinga. Kalbės atvirai, sako – labiausiai dėl kitų. Kai liga užklupo pačiame jėgų žydėjime,nei apie onkologines ligas, nei apie melanomą Virginijus nežinojo nieko. Melanoma yra vienas pavojingiausių odos vėžio tipų. Ar ji pagydoma? Nėra vienos vienintelės vėžio gydymo formulės, kaip ir nėra vienodų ligos istorijų.

REKLAMA

Kiekviena jų individuali, ir požiūris į ją dabar, XXI amžiuje, tampa labai individualus. Gydymas,kaip prieš karinius manevrus, pradedamas taikyti tik apskaičiavus visas priešo pozicijas. Antroji – taip pat jautri tema. Kurčiųjų žmonių pasaulis – koks jis, kaip jame gyvena vaikai ar suaugę? Apie ką svajoja šie žmonės, esantys tarp mūsų – tik tyloje? Daugelis apie tai net nesusimąstome.

Jau greitai „Pulsas“, kaip ir dar kelios Lietuvos televizijos laidos, bustitruojamas, o tai reiškia, jog bus pasiekiamas klausos negalią turintiems Lietuvos žmonėms. „Pulsas“ – šeštadienį 10.30 val. per Lietuvos televiziją. Laidą veda Ieva Kašauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų