REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Planuojant pirmąjį susitikimą su mergina, dauguma vaikinų renkasi kažką panašaus tarp skanios vakarienės ir kino teatro, o gal ir abu iš karto. Šioje strategijoje nėra nieko blogo. Ji patikrinta. Ji veikia.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vienintelė problema ta, kad pasimatyme su unikalia mergina jūs nenorite būti toks vaikinas, kaip ir visi kiti. Jūs taip pat norite būti unikalus.

REKLAMA

Tad nusprendėme pateikti dešimt idėjų pirmajam pasimatymui, kad ištrūktumėte iš užburto „vakarienė ir kino teatras“ rato.

Boulingas

Susitikimai boulinge buvo populiarūs senovėje, todėl tai old-school idėja. Abu galite užsisakyti picos ir draugiškai pakonkuruoti. Gerai ir tai, kad beveik kiekviename mieste yra boulingas, kuriame galima atsipalaiduoti.

Kuo labiau atsipalaidavusi bus jūsų mergina, tuo linksmiau ji praleis laiką. Kuo linksmiau ji praleis laiką, tuo didesnis šansas susitikti antrą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

Žygis pėsčiomis

Pasižvalgyti po miesto aplinką yra labai smagus (ir netradicinis) užsiėmimas, ypač pirmajam pasimatymui. Tik iš pradžių turite įsitikinti, ar jūsų merginai patinka tokia veikla. Jei susitinkate su mergina, kuri mėgsta gerti „Martini“ ir turi ilgus lakuotus nagus, vargu ar jai patiks tokie žygiai.

Akvariumas

Tikriausiai akvariume paskutinį kartą buvote kokioje ketvirtoje klasėje, bet ši vieta puikiai tinka ir pirmajam susitikimui su mergina. Juk akvariumo vaizdai taip ramina – spalvotos ir keistos povandeninės būtybės. Argi ne romantiška?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teatras

Apsilankyti teatre daug originaliau negu kino teatre. Beje, teatrams būdingas klasikos elementas. Beje, nuėjus į kino teatrą jūs atsisėdate ir beveik dvi valandas (o kartais ir ilgiau) turite žiūrėti į ekraną, o teatre paprastai būna pusvalandį trunkanti pertrauka, per kurią galėsite pasišnekučiuoti. Jeigu jūsų mergina yra knygų fanė, jai toks pirmasis susitikimas tikrai padarys įspūdį.

Sporto užsiėmimas

Kodėl gi ne? Jei jums patinkanti mergina yra atletiška (o ir pats neapleidžiate sporto), galite pakviesti ją pažaisti golfo, lauko teniso ar netgi paplaukioti. Jei, tarkim, jūs puikiai žaidžiate golfą, o mergina nėra net bandžiusi, turėsite progą ją pamokinti. Draugiška konkurencija taip pat pagyvins bendravimą.

REKLAMA

Meno galerija

Jei jums patinkanti mergina tapo ar turi polinkį į kitą meno rūšį, labai smagu yra apsilankyti jaukioje meno galerijoje. Galite padaryti nedidelį „tyrimą“ ir prieš susitikimą galerijoje apsilankyti vienas.

Ne tik todėl, kad pasirodysite išsilavinęs, tačiau ir todėl, kad tokiu būdu išvengsite keisto „meno“, pvz. antrojo pasaulinio karo šaukštų. Po velnių, kam tai gali būti įdomu?

Vietinis grupės pasirodymas

Pirmojo pasimatymo metu privalote turėti galimybę daug bendrauti, tad pakviesti merginą į grandiozinį šou stadione ar roko koncertą nebūtų išmintinga. Bet jei tuo metu jūsų miestelyje koncertuoja kokia nežymi vietinė muzikos grupelė, tai bus malonus trugdis jūsų dialogo metu.

REKLAMA

Žaiskite turistus

Pabandykite pamatyti savo miestą, kuriame galbūt gyvenate ne pirmą dešimtmetį, iš turisto perspektyvos. Pabandykite su mergina rasti naujų vietų, kur galėtumėte pasėdėti, išgerti vyno, pasiklausyti ramios muzikos. Tikėtina, rasite daug įdomių dalykėlių.

Čiuožykla

Žinoma, šią idėją įgyvendinti gali būti mažų miestelių gyventojams, tačiau patikėkite, tai smagi vietelė naujoms pažintims. Jei jums patinkanti mergina yra aktyvi, būtinai pakvieskite pačiuožinėti.

Ji nemoka čiuožinėti? Na ir kas. Dviračiu važiuoti išmokote tik važiuodami, tad nieko čia baisaus. Griūti ir keltis, keltis ir griūti, griūti ir keltis – tokiu būdu pažinti kitą žmogų yra labai smagu ir linksma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netradicinė virtuvė

Dalijimasis nauja patirtimi yra įdomus būdas susipažinti su žmogumi, panašiai kaip eiti į čiuožyklą nemokant čiuožinėti. Jeigu jau pakvietėte merginą į restoraną, tai nebūkite nuobodūs ir išbandykite naują virtuvę. Išbandykite tai, ko niekada nebandėte ir galbūt tai, kas jus truputį gąsdina. Turėtų būti smagu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų