REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

FK „Ekranas“ saugas, Lietuvos jaunimo rinktinės narys devyniolikmetis Arnas Ribokas savo formą vertina teigiamai ir konkurencijos klube tarp saugų grandies žaidėjų nebijo, tai tik į naudą, nes tai skatina tobulėti kiekvieną žaidėją, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

- Viename interviu ekipos vyriausiasis treneris Valdas Urbonas tave paminėjo kaip vieną iš labiausiai tobulėjančių jaunųjų žaidėjų, ką manai pats apie tai ir kaip vertini pasirengimą naująjam sezonui?

REKLAMA

- Turėjome gerą pasiruošimą, mano vertinimu, tai pats geriausias. Buvome du kartus Ispanijoje, treniruočių stovyklose, žaidėme su labai stipriais varžovais. Asmeniškai aš stengiuosi kuo geriau pasirodyti tiek per treniruotes, tiek ir rungtynių metu.

- Kaip pats jautiesi pasiruošęs fiziškai šiam naujam sezonui?

- Fiziškai, aišku, stipriau, lyginant gal su ansktesniais metais, kaip bus, matysime. Aš pats gan gerai jaučiuosi.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar trenerių toks vertinimas suteikia daugiau pasitikėjimo?

- Aišku, aikštėje stengiuosi atiduoti kuo daugiau jėgų. Nors ir pagiria mane, ta manęs ypatingai neveikia, vis vien stengiuosi kiek įmanoma maksimaliai išnaudoti savo galimybes per kiekvieną treniruotę ar varžybas. Turiu dar daug dirbti.

- Ar pats jauti progresą lyginant su ankstesniais metais?

- Aišku, tai šiek tiek jaučiasi. Manau, greičiau aikštėje priimu sprendimus nei anksčiau.

- Kur tau geriau pačiam žaisti, ar vidurio saugo ar kraštinio saugo pozicijoje ir ką manai apie klube esančią konkurenciją? Juk netrūksta puikių, patyrusių žaidėjų tavo pozicijoje.

- Konkurencija yra sveikas dalykas, tai yra labai gerai, jei yra su kuo varžytis ir turi įrodyti treneriui, jog gali rungtyniauti startinėje sudėtyje. Tai stengiuosi ir padaryti. O pozicija priklauso nuo strategų, jie mato geriau, kur aš tinku, kur galiu būti maksimaliai naudingas komandai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų