REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Lietuvoje piratų pareigas iš Hugh Granto ir jo komandos perėmė Rolandas Kazlas ir kiti garsiausi Lietuvos aktoriai. Kovo pabaigoje į Lietuvos kino teatrus atbildės triukšminga jūrų vilkų kompanija, mat mūsų šalį pasieks ilgai laukta nuotykių komedija visai šeimai „Piratai! Nevykėlių kompanija“ (angl. „Pirates: Band of Misfits“). Lietuviškai dubliuotame animaciniame filme žiūrovai išgirs puikiai žinomų Lietuvos aktorių balsus.

REKLAMA
REKLAMA

Naujausioje pasaulyje pamėgtų filmukų „Aviukas Šonas, „Viščiukų maištas“ bei „Volisas ir Gromitas“ kūrėjų juostoje herojus įgarsino Dalius Skamarakas, tapęs Čarliu Darvinu, Rolandas Kazlas, paskolinęs balsą Piratų kapitonui, Rimantė Valiukaitė, įgarsinusi karalienę Viktoriją, taip pat Evaldas Jaras, Severija Janušauskaitė, Tomas Žaibus ir kiti.

REKLAMA

Lietuviškai filmą garsinę aktoriai neslėpė, kad ši juosta – kol kas pats juokingiausias jų kada nors dubliuotų filmų istorijoje.

Originalioje, angliškoje, filmo versijoje pagrindinį Piratų kapitono vaidmenį atliko Hugh Grantas, kuriam tai buvo pirmasis darbas animaciniame pasaulyje. Puošnia barzda pasipuošęs jūreivis yra beprotiškai entuziastiškas, nors ir visai nesėkmingas, jūrų siaubas. Kartu su keistuolių pilna įgula kapitonas svajoja nugalėti savo nuožmius priešus Juodajį Belami (akt. E.Jaras) ir Kardinę Lizą (akt. S. Janušauskaitė) bei gauti išsvajotąjį Metų pirato apdovanojimą.

REKLAMA
REKLAMA

Varžybų užduotys driekiasi nuo egzotiškosios Kraujo salos iki rūke skendinčių karalienės Viktorijos laikų Londono gatvių. Siekiant savo tikslo Piratų kapitonui tenka susigrumti su piktąja karaliene ir susipažinti su jaunuoju mokslininku. Tačiau svarbiausia filme „Piratai! Nevykėlių kompanija“, kaip ir bet kurio tikro pirato gyvenime, – kvapą gniaužiantys nuotykiai.

Kad sukurtų naujausią sustabdyto kadro animacijos filmą „Piratai! Nevykėlių kompanija“ savo pajėgas suvienijo garsios kompanijos „Aardman Animations“ ir „Sony Pictures Animation“. Tai pirmasis „Sony Pictures Animation“ plastilino animacijos projektas ir pirmasis „Aardman Animations“ darbas po 2005-ųjų filmo „Volisas ir Gromitas: kiškiolakio prakeiksmas“ (angl. „Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit“).

Lietuviškai įgarsinti piratų nuotykiai Lietuvos kino teatrus pasieks jau kovo 30-ąją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų