REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Linksmiausia Lietuvoje apdovanojimų ceremonija „Auksiniai svogūnai“ grįžta į BTV – televiziją, kurioje ji pirmą kartą buvo surengta prieš trylika metų.

REKLAMA
REKLAMA

Yra metuose viena diena, kurios vieni politikai labai laukia, o kiti – bijo. Tą dieną prisimenami visi jų nuopelnai, nuopuoliai ir nuodėmės, o už juos atlyginama įteikiant garbingą „Auksinio svogūno“ apdovanojimą. Šiemet politikams vėlgi nepavyks lengvai išsisukti - balandžio 1-ąją Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje vyks įspūdinga šventė, kurią tiesiogiai transliuos BTV.

REKLAMA

„Mes pradėjome rengti šiuos apdovanojimus Baltijos televizijoje, smagu vėl ten pat grįžti. Pagalvojome, kad prie Baltijos jūros arčiausiai yra Klaipėda, todėl ceremonija kraustysis būtent ten, į Klaipėdą, „Švyturio“ areną“, - pasakojo apdovanojimų iniciatorius Arūnas Valinskas.

Dabar pats Seimo nariu esantis A. Valinskas su nostalgija prisimena pirmąsias „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų ceremonijas. „Pirmas kartas visuomet įsimena labiausiai. Politikai tada kitaip, galbūt nuoširdžiau dalyvavo. Kita vertus, dabar, būdamas kitoje barikadų pusėje, į viską galiu pažiūrėti kiek kitaip. Tik, svarbiausia, noriu visiems priminti į viską nežiūrėti pernelyg rimtai – juk tai yra tiesiog linksma šventė“, - šypsojosi jis.

Visų apdovanojimų nominacijų organizatoriai kol kas neatskleidžia, tačiau jau žinoma, kad būtinai bus apdovanotas metų debiutantas, išrinkta metų moteris, paskelbtas tautos balsas. O viena iš didžiausių intrigų bus renkant metų skyrybų nominaciją, nes apdovanojimą gauti pretenduoja labai retai pasitaikantis atvejis tiek šeimyniniame gyvenime, tiek politikoje: pora, išsiskyrusi, nors dar nebuvo spėjusi susituokti...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų