REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau beveik devynerius metus iš eilės šokių muzikos hitus numeris vienas grojanti radijo stotis „Power HitRadio“ savo klausytojams dovanoja susitikimą su visame pasaulyje laikomais elektroninės muzikos dievais islandų grupe „Gus Gus“. Net šeši „Power HitRadio“ klausytojai laimės išskirtinį pasimatymą su visais grupės nariais, jau šį penktadienį, kovo 16-ąją, koncertuosiančiais Vilniaus Teatro arenoje.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimo metu „Power HitRadio“ klausytojai elektroninės muzikos meistrams galės uždavinėti pačius pikantiškiausius klausimus, pamėginti įminti milžiniško populiarumo visame pasaulyje paslaptį ir galbūt pratęsti vakarėlį su šokių muzikos hitų „Over“ ir „Arabian Horse“ autoriais. Laimėtojai taip pat turės išskirtinę galimybę pasipildyti garsenybių autografų kolekciją „Gus Gus“ narių parašais bei nuotraukomis!

REKLAMA

Žaidimas, kuriame galima laimėti išskirtinį susitikimą su „Gus Gus“, vyksta radijo stoties „Power HitRadio“ socialinio tinklo „Facebook“ draugų grupėje. Norintiems laimėti ypatingą pasimatymą tereikia sekti naujienas „Power HitRadio“ profilyje ir kasdien atsakyti į paruoštus klausimus apie grupę arba koncertą.

Prie laimėtojų susitikime taip pat prisijungs ir klausomiausios „Power HitRadio“ radijo laidos „Power popietė“ vedėjas Saulius Baniulis, kuris prisipažįsta jau visą mėnesį nekantriai laukiantis islandų pasirodymo Vilniuje ir susitikimo su pasaulinio lygio žvaigždėmis.

REKLAMA
REKLAMA

„Draugams juokauju, kad, kai pradėjau intensyviau klausyti „Gus Gus“, net pasiryžau išbandyti ‚kus kus' – kvietinį garnyrąprie pagrindinių patiekalų. Islandų šokių muzikos atstovų pavadinimas yra kilęs kaip tikiš šio užkandžio!“ –šypsodamasis aiškina S. Baniulis. Radijo laidų vedėjas sako, kad islandų kuriama muzika yra jo mėgstamiausiųjų sąraše, tarp kurių ir JamieWoon, Skrillex, Deadmau5, „Faithless" bei„Prodigy".

„Power HitRadio“ eteryje skambėjo tokie islandų grupės „Gus Gus“ kūriniai kaip „David“, 2003-iaisiais Lietuvoje sulaukęs milžiniško populiarumo, „Moss“ ir „Over“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Konkursas „Power HitRadio“ profilyje socialiniame tinkle „Facebook“ vyksta iki kovo 15 d. 17.00 val., nugalėtojai profilyje bus skelbiami tą pačią dieną.

Iki šiol „Power HitRadio“ radijo stotis savo klausytojams jau yra sudariusi galimybę išvykti ir pamatyti tokio pasaulinio lygio žvaigždes kaip: Madonna, Lady Gaga, Eminem, Britney Spears, Beyonce ir „Black Eyed Peas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų