REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

48 metų belgę jos 57 metų meilužis apipylė sieros rūgštimi, nes ši jį paliko. 48 metų Patricija Lefran buv0 vedusio vyriškio Ričardo Remeso meilužė.

REKLAMA
REKLAMA

Nusprendusi, kad santykiams atėjo galas, ši jį paliko. Be abejonės, vedusiam vyrui tai nepatiko. Vyriškis juodojoje rinkoje nusipirko sieros rūgšties, perpylė ją į kažkokią talpą, patykojo buvusios meilužės ir apipylė ją.

REKLAMA

Patricija Lefran vos išsigelbėjo. Moteriai jau buvo atliktos 86 operacijos. Beje, reikėtų paminėti, kad istorija prasidėjo dar 2009 metais, tačiau nusikaltėlis vis dar vaikšto laisvėje. Kalėjime vyriškis praleido vos 10 mėnesių, nors ir buvo apkaltintas pasikėsinimu nužudyti. Patricija, be abejonės, teismuose bylinėjasi ir dabar. Jos nuomone, buvęs meilužis norėjo ne tiesiog pakenkti , o ją nužudyti.

Tikėdamasis nuo bausmės išsisukti ir šį kartą R. Remesas ne tik atsiprašė aukos, bet ir viešai pareiškė, kad nesitikėjo, jog įvykis turės tokias pasekmes. Tikėdamasi sulaukti teisingumo, Patricija aktyviai pradėjo viešinti savo istoriją ir tikisi, kad jai pasiseks nubausti kaltininką.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų