REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Fantastiniai filmai, kuriuose vaizduojami nykštukų giminaičiai – hobitai, mėgstami ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų. Itin populiarūs filmai su hobitais tapo legendinio filmų „Žiedų valdovas“.

REKLAMA
REKLAMA

Amerikiečiai Steve Michaels ir jo žmona Christine Montanoje besilankantiems turistams siūlo unikalią atrakciją – galimybę apsilankyti tikrų tikriausiuose Hobitų namuose, rašo tinklalapis odditycentral.com.

REKLAMA

Pora prisipažįsta, kad pirminė tokių staybų idėja buvo turėti svečių namus, kuriuose pakankamai šilta būtų žiemą ir vėsu vasarą, tad nuspręsta, kad dalis namų bus po žeme, o faktas, kad šią vietą plūste plūsta „Žiedų valdovo“ gerbėjai įkvepia šeimininkus imtis kitų darbų.

Nors porai tokios neįprastos statybos atsiėjo apie 410 tūkst. dolerių, jų pagrindinis tikslas ne gauti pelno iš tokių neįprastų svečių namų, o sukurti jaukią ir aplinką sau ir kitiems. Įdomu tai, kad svečiai į Hobitų namus neįleidžiami su augintinais ir tik visai neseniai nuspręsta, kad atvykdami turistai gali atsivežti ir vaikus, mat anksčiau pora to neleido ir jaudinosi, kad mažieji neklaužados gali pridaryti rimtos žalos jų taip puoselėjama interjerui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų