REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno prekybos ir laisvalaikio centras MEGA penktadienį švytėjo nuo moterų šypsenų. Pavasario pradžią ir  tarptautinę moters dieną geros nuotaikos futbolo festivaliu čia paminėjo judėjimas „Moterys už futbolą“.   Renginyje buvo galima išvysti visko – nuo futbolo varžybų iki madų demonstravimo, praneša LFF.

REKLAMA
REKLAMA

Festivalis prasidėjo šventiniu vaikų darželių ir moterų futbolo klubų bei komandų paradu, vėliau renginio organizatoriai visus norinčius kvietė sudalyvauti įvairiose viktorinose, išrinkti gražiausią, simpatiškiausią, graciškiausią futbolininkę bei išbandyti savo jėgas futbolo aikštelėje.

REKLAMA

Ypač didelio susidomėjimo susilaukė madų demonstravimas, kurio metu futbolininkes pristatė naujausią „Hummel“ sportinių drabužių kolekciją.

Festivalio dalyvius ir svečius sveikino LFF prezidentas Liutauras Varanavičius, moterų sporto asociacijos prezidentė Joana Bartaškienė, Kauno miesto mero patarėjas Aurimas Jaunarijus Ramoška, gėles dalijo organizacijos „Vieningas Kaunas“ direktorius Povilas Mačiulis.

Aktyviai į šventę įsijungė ir judėjimo „Moterys už futbolą„ globėja, Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė-Česnauskienė su savo mažuoju sūneliu.   “Futbolas mūsų šeimoje užima tikrai gan svarbią vietą, todėl džiaugiuosi galėdama prisidėti", - sakė V.Grikšaitė-Česnauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Prizus festivaliui įvairioms nominacijoms įsteigė rėmėjai - „ Hummel“, „Trollbeads.lt“, „Bajorkiemis“, „Fashion zone“, „Philips“, „CanCan“ , „LaisvalaikioDovanos.lt“, „Vičiūnų restoranų grupė“, „Impresija LT“, „Čili“, gėrimus dovanojo „Coca Cola Lietuva“, dangą futbolininkėms patiesė  UAB „Fortera“, o papuošti balionais padėjo “Balionų karaliai“.

Judėjimas „Moterys už futbolą" - tai ne tik profesionalus sportas, bet ir gyvenimo būdas, laisvalaikio praleidimo forma, pramoga visai šeimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Judėjimas užsiima moterų futbolo populiarinimo siekiant Lietuvos futbolo strategijoje 2010-2020 m. numatyto tikslo - kad ketvirtadalį žaidžiančių futbolą sudarytų moteriškos lyties atstovės.  Projektą jau įvertino ir paskatino UEFA  (Europos futbolo asociacijų sąjunga).

Dar trys „Moterys už futbolą" festivaliai šiemet planuojami gegužės, rugsėjo ir spalio mėnesiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų