REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors žinia, kad garsiausia Lietuvos sportinių šokių šokėja 32 metų Edita Daniūtė po dviejų dešimtmečių šokių karjeros pasitraukia iš šio sporto, pasirodė prieš savaitę, spėlionės dėl šokėjos sprendimo netyla iki šiol.

REKLAMA
REKLAMA

Juk Edita, prieš kelerius metus viename interviu teigė šoksianti tol, kol įgyvendins savo svajonę – taps pasaulio sportinių šokių čempione ir laimės auksą. O dabar, kai svajonė atrodė ranka pasiekiama – Edita paskelbia paliekanti sportinius šokius.

REKLAMA

Edita Laukiasi? Nesutaria su Italijoje gyvenančiu partneriu italu 36-erių Mirco Gozoli? O gal Editos šeimoje gresia skyrybos su sutuoktiniu ir dukters Evitos tėvu, teisininku Mindaugu Vasiliausku? Edita, skraidydama į repeticijas Italijoje, kurioje gyvena moters šokių partneris italas Mirco, namuose buvo itin retas svečias. O kuriam vyrui būtų lengva susitaikyti su tuo, kad žmonos nuolat nėra šalia.

Šio pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ per LNK 19.19 val. garsi šokėja Edita Daniūtė atskleis, kokios tikrosios jos pasitraukimo iš profesionalių sportinių šokių pasaulio priežastys, o taip pat papasakos apie šokių užkulisius. Sutinusias kojas bei alinančias dietas, net išsekimą, po kurio teko kreiptis į medikus... Juk niekas nemato, kas išties slepiasi po užburiančiais šokio judesiais.

REKLAMA
REKLAMA

Susitikimo su žurnalistais metu moteris džiūgaus dabar galinti neskaičiuodama laiko būti su dukra, suvalgyti dievinamų fri bulvyčių ar išgerti taurę vyno su draugais.

Moters balsas pastebimai virpteli kai išgirsta klausimą – dėl ko jai labiausiai skauda – juk šokiams atiduota net 20 metų, o pasitraukti tuomet, kai esi karjeros viršūnėje – ne taip jau lengva.

„Verkiau ne tik aš, bet ir visa publika“ – sako Edita, ką tik grįžusi iš paskutinio atsisveikinimo pasirodymo Maskvoje.

„Iš sporto traukiuosi visų pirma dėl dukters“, – sako Edita. Negaliu gyventi ant lagaminų ir kelionėse, noriu auginti savo vaiką, be to, aš tiesiog labai pavargau. Edita sako, kad norėdama ir toliau šokti, ji būtų privalėjusi keltis gyventi į Italija, mat jos partneris - 36-erių Mirco Gozoli yra italas. Gyvenant skirtingose šalyse intensyviai treniruotis tiesiog neįmanoma.

Edita prisimins ir laiką, kai buvo itin supykusi ant buvusio partnerio Arūno Bižoko, daugkartinio pasaulio profesionalų sportinių klasikinių šokių čempiono, kai šis susirado kitą partnerę, vos Edita susilaukė dukters. Ir ko gero nieko nuostabaus, juk šokių pasaulyje iki šiol itin gajus įsitikinimas – pagimdžiusi šokėja niekada nepasieks tokių rezultatų, kokius galėjo iki gimstant vaikui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų