REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę Holivudo žvaigždė ir „Oskaro“ laureatė Halle Berry specialiai atvyko į Berlyną pristatyti savo avalynės kolekcijos. Ji pati ėmėsi pardavinėti pirmuosius „5th Avenue by Halle Berry" modelius „Deichmann“ parduotuvės lankytojams.

Šią savaitę Holivudo žvaigždė ir „Oskaro“ laureatė Halle Berry specialiai atvyko į Berlyną pristatyti savo avalynės kolekcijos. Ji pati ėmėsi pardavinėti pirmuosius „5th Avenue by Halle Berry" modelius „Deichmann“ parduotuvės lankytojams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stiliaus ikonai Halle Berry talkino pasaulinio avalynės tinklo vadovas Heinrich Deichmann. Šitaip buvo pažymėtas naujosios Halle Berry vardo avalynės kolekcijos atsiradimas parduotuvėse. Kovo pradžioje ši kolekcija pasiekė daugelio Europos šalių „Deichmann“ parduotuvių lentynas, tarp jų ir Lietuvos.

REKLAMA

Halle Berry patarimai

Halle Berry, kurdama kolekciją, vadovavosi savo požiūriu: „Avalynė pirmiausia turi būti lengva ir patogi. Tokia, kurią galėtų nešioti kiekviena moteris. Stilingumas ir protinga kaina – mano kolekcijos esmė“. Pati Halle Berry pirmenybę teikia jaukiai, kasdienei aprangai, o ne puošniems apdarams. Tačiau jai patinka, kai paprastas daiktas turi neįprastų detalių. H. Berry įsitikinusi, kad kiekvienas avalynės modelis turi išsiskirti, tai gali pasireikšti originaliais aulo iškarpymais, naudojamomis medžiagomis ar spalvos parinkimu. Jos manymu, avalynė, aksesuarai ir plaukų kirpimas – svarbiausi moters išvaizdos elementai: „Avalynė – tai lyg moters saviraiškos priemonė. Be to, kai plaukų kirpimas ir avalynė tinkami, tai ir bendras vaizdas yra patrauklus.“

REKLAMA
REKLAMA

Šį pavasarį ir vasarą aktorė ypač rekomenduoja batelius atvira nosele ir paaukštinta pakulne, dekoruota rafijos pluošto pynėmis. Jos nuomone, jie puikiai derės prie įvairiausių kirpimų šortų ir plačių dryžuotų jūrinio stiliaus marškinėlių. Toms, kurios pavasario neįsivaizduoja be suknelių ir sijonų, H. Berry siūlo kurti etninį stilių. Prie ilgų sijonų ir lengvai krentančių suknelių tiks odinės basutės, dekoruotos masyviomis gėlėmis.

Anot Halle Berry , turėti savo vardo avalynės kolekciją – puikus jausmas, ypač kai ja didžiuojiesi. Pirmąją aktorės ir manekenės kolekciją, kuri šiuo metu pristatoma 21 Europos šalyje, sudaro 40 elegantiškų pavasariui ir vasarai skirtų avalynės modelių. Kolekcijoje vyrauja bateliai atvira nosele ant platformos, aukštakulnės basutės su dirželiais, patogūs balerinos tipo bateliai, dekoruoti madingais gėlių ornamentais. Daugiausia naudojami neutralūs rudi ir mėlyni atspalviai, o formos nesudėtingos, todėl ši avalynė puikiai tinka prie įvairaus stiliaus aprangos ansamblių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

H. Berry (nuotr. Gamintojo)H. Berry (nuotr. Gamintojo)

Apie Halle Berry

Kritikai ir kino entuziastai pirmą kartą H. Berry ekranuose išvydo 1991 m. Spike Lee filme "Džiunglių karštinė". Tai buvo jos karjeros pradžia. Vėliau ji gavo daugybę apdovanojimų ir bendradarbiavo su įtakingiausiais ir talentingiausiais Holivudo atstovais.

Halle Berry tapo pirmąja afroamerikiete aktore, pelniusia „Oskarą“ geriausios aktorės nominacijoje. Tokį įvertinimą ji gavo už Leticia Musgrove vaidmenį filme „Monstrų puota“ (2002). Tais pačiais metais ji kartu su Pierce Brosnan vaidino ir vienoje sėkmingiausių Džeimso Bondo filmo dalių „Pasveikink mirtį kitą kartą“.

REKLAMA

2006 m. H. Berry atsiėmė „Emmy“ už vaidmenį Oprah Winfrey prodiusuotame filme „Jų akys žiūrėjo į Dievą“ ir „Auksinį gaublį“ už TV filmo „Lakavanos bliuzas“ prodiusavimo darbus.

H. Berry (nuotr. Gamintojo)H. Berry (nuotr. Gamintojo)

Pastarasis H. Berry darbas, kurį neseniai galima buvo išvysti Lietuvoje – „Naujieji Niujorke“. Čia ji dirbo kartu su tokiomis kino žvaigždėmis kaip Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Jessica Biel, Ashton Kutcher ir Josh Duhamel.

Netrukus kino salėse ji turėtų pasirodyti naujausiame veiksmo filme „Tamsus potvynis“, režisuotame Olivier Martinez. Kitąmet ekranus pasieks „Debesų atlasas", kuriame be H. Berry vaidina Holivudo talentai Tom Hanks, Susan Sarandon ir Hugh Grant.

Nors žavioji aktorė nuolat sukasi filmavimo aikštelėse, savo laiko skiria ir įvairioms labdaringoms organizacijoms, pavyzdžiui, padedančioms smurto namuose aukoms ar žmonėms, kovojantiems su diabetu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų