REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Serbijos sostinėje Belgrade besibaigiančio Europos imtynių čempionate svorio kategorijoje iki 84 kg sekmadienį Lietuvos olimpinio sporto centro auklėtinis Laimutis Adomaitis dėl traumos buvo priverstas pasitraukti iš kovos dėl bronzos apdovanojimo ir galutinėje įskaitoje liko penktas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

25-erių metų lietuvis imtyje dėl trečiosios vietos susitiko su Žanu Beleniuku iš Ukrainos. Mūsiškis pirmąjį kėlinuką pralaimėjo rezultatu 0:3. Antrajame kėlinuke Laimutis iškėlė ukrainietį ir efektingai numetė. Tačiau Beleniukas užkrito ant galvos ir Adomaitis patyrė kaklo traumą. Pasitarę gydytojai lietuviui nebeleido tęsti kovos.

REKLAMA

„Trauma ne laiku ir ne vietoj. Fortūna nusisuko nuo Laimučio lemtingu momentu. Plika akim matyti, kad Laimis, padedamas trenerio Kazovskio, ženkliai patobulėjo. Bala nematė medalio, dar bus tų čempionatų. Svarbu, kad greičiau pasveiktų ir tinkamai pasiruoštų atrankos į Londoną varžyboms“, – komentavo pirmasis L.Adomaičio treneris Vladimiras Audickas.

L.Adomaitis šešioliktfinalyje įveikė serbą Petrą Balo, aštuntfinalyje nugalėjo šveicarą Thomasą Suppigerį, ketvirtfinalyje – Azerbaidžano atstovą Samaną Ahmaną Tahmasebį, o pusfinalyje pralaimėjo lenkui Damianui Janikowski.

Šioje svorio kategorijoje kovojo 32 imtynininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų