REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komanda šeštadienį pradeda kovas „General Financing A lygos“ čempionate. Pirmasis varžovas – Gargždų „Banga“ teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Į Gargždus žalgiriečiai atvyko rungtynių išvakarėse, surengė treniruotę Gargždų stadione, o vakare apsistojo šalia Klaipėdos-Palangos plento esančiame viešbutyje „Žaliasis slėnis“.

REKLAMA

Žalgiriečiai prieš pirmąją pirmenybių dvikovą nusiteikę kovingai. „Pirmosios rungtynės visada labai svarbios. Prieš jas jaučiama didesnė įtampa, bet komanda puikiai dirbo pasirengimo sezonui laikotarpiu ir yra pasirengusi čempionatui“, - įsitikinęs žalgiriečių vyriausiasis treneris Damiras Petravičius.

Pirmenybių išvakarėse VMFD „Žalgiris“ neišvengė traumų. Paskutinėse draugiškose rungtynėse susižeidė Arminas Vaskela, komandai Gargžduose negalės padėti ir Egidijus Vaitkūnas, bet vyriausiasis treneris mano, kad tai nesutrukdys kovoti dėl pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

„Turime futbolininkų, kurie gali pakeisti traumuotus žaidėjus. Galbūt, kai kam teks žaisti neįprastose sau pozicijose, bet esu tikras, kad žaidimo kokybė nuo to nenukentės“, - sako D.Petravičius.

Nors treneris pripažįsta, kad  su „General Financing A lygos“ komandomis kol kas nėra gerai susipažinęs, bet apie Gargždų „Bangą“ jis susirinko pakankamai informacijos.

„Stebėjau varžovų rungtynių įrašus. „Banga“ – įdomi komanda su kuria nebus lengva. Jie žaidžia jėga pagristą futbolą, dažnai atakuoja kairiu kraštu, sugeba tiksliai perduoti kamuolį. Pasikalbėjau su pernai Gargžduose žaidusiu Karoliu Urbaičiu. Jis suteikė naudingos informacijos. Manau, vyrai sugebės maksimaliai susikaupti ir po pirmųjų rungtynių mūsų nuotaikos bus puikios. Žinau, kad žaidžiant Gargžduose komandai nebūna lengva, bet mes neturime žvalgytis į praeitį ir privalome nugalėti“, - sako D. Petravičius.

VMFD „Žalgiris“ ir „Bangos“ dvikova prasidės 17 valandą. Prieš tai Gargžduose pirmąsias šio sezono „General Financing A lygos“ čempionato rungtynes žais Klaipėdos „Atlantas“ ir Šiaulių „Šiauliai“. Pirmosios pirmenybių rungtynės prasidės 13 valandą. Šeštadienį vyks dar vienerios rungtynės - Pakruojo „Kruoja“ susikaus su Tauragės „Tauru“. Sekmadienį Marijampolės „Sūduva“ namie susitiks su Panevėžio „Ekranu“, o Alytaus „Dainava“ – su Vilniaus REO.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų