REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuviško futbolo aistruoliams sekti mūsų šalies čempionato kovas internetu šiemet bus dar įdomiau. Atsinaujinusi internetinė televizija „Futbolo.TV“ 2012 metais žada ne tik naują tiesiogiai transliacijų kokybės lygmenį, bet ir daugiau informacijos iš komandų stovyklų.

REKLAMA
REKLAMA

Sieks patenkinti sirgalių poreikius

Antrus metus iš eilės „General Financing A lygos“  čempionato rungtynės bus tiesiogiai transliuojamos ne tik per „Lietuvos Ryto“ televiziją, bet ir internetu - Lietuvos futbolo federacijos projekto „Futbolo.TV“ pagalba.

REKLAMA

„Džiaugiamės, kad pernai startavusi interneto televizija įspūdingos sėkmės bei susidomėjimo tarp futbolo sirgalių. Padedant naujiems lygoms rėmėjams ir prisidedant klubams pradėjome projekto plėtrą“, - sakė LFF prezidentas Liutauras Varanavičius.

Pasak jo, kartu su klubų valdyba nuspręsta nekurti atskiro „General Financing A lygos“  tinklapio ir turimus resursus sutelkti į „Futbolo.TV“ svetainės vystymą.

„Joje planuojama po truputį diegti įvairias naujoves. Sieksime, kad kartu su LFF svetaine abu tinklapiai patenkintų futbolo mėgėjų informacijos poreikį“, - teigė LFF vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

Pagerės transliacijų kokybė

Praėjusiais metais didelę dalį rungtynių parodžiusi „Futbolo.TV“ šiemet planuoja žengti žingsnį pirmyn – tiesiogiai transliuoti visas 180 čempionato dvikovų ir tai padaryti kokybiškiau.

„Kaip ir klubai, tarpsezonyje paplušėjome siekdami, kad žiūrovai gautų tai, kas geriausia. Šiemet pateiksime geresnės raiškos transliacijas, rungtynių komentavimą. Tikimės, kad dėl to žiūrėti futbolą internetu bus įdomiau ir maloniau“, - sakė „Futbolo.TV“ projekto vadovas Rimvydas Čekavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jo teigimu, naujovės šį sezoną neapsiribos vien transliacijomis. Futbolo aistruoliai daugiau sužinoti apie mėgstamas komandas ir jų žaidėjus galės atsinaujinusiame „Futbolo.TV“ tinklapyje.

„Užmojai yra išties dideli, tačiau nesinori daug žadėti – tegu darbai kalba už mus. Tačiau darysime viską, kad netrūktų reportažų iš rungtynių ir futbolo įvykių, dvikovų anonsų, interviu su žaidėjais. Vadovausimės principu, kad futbolo produktas – tai ne vien 90 minučių kovos“, - teigė R.Čekavičius.

Pasak jo, naujoji „Futbolo.TV“ svetainė dar kūrimo stadijoje, todėl sezono eigoje turėtų būti tobulinama ir pateikti vis naujų funkcijų bei galimybių.

REKLAMA

Pirmosios tiesioginės šio sezono transliacijos numatomos šeštadienį iš Gargždų, kur 13 val. susitiks Klaipėdos „Atlantas“ ir „Šiauliai“ bei Gargždų „Banga“ ir Vilniaus MFD „Žalgiris“ (17 val.), o taip pat iš rungtynių Panevėžyje tarp Pakruojo „Kruojos“ ir Tauragės „Tauro“ (15 val.).

Sekmadienį nuo  16 val. Marijampolės „Sūduvos“ ir Panevėžio „Ekrano“ rungtynes rodys „Lietuvos Ryto“ televizija (retransliacija per „Futbolo.TV“), o nuo 19 val. Alytaus „Dainavos“ ir Vilniaus „REO“ dvikovą bus galima pamatyti internetu.

Taip pat numatoma transliacija iš salės futbolo A lygos priešpaskutinio turo, kuriame 12 val. susitiks Kazlų Rūdos „SC-STIHL“ ir Kauno „Nautara“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų