REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2012 me­tus Eu­ro­pos ko­mi­si­ja pa­skel­bė vy­res­nio am­žiaus žmo­nių ir kar­tų so­li­da­ru­mo me­tais. Šiau­lių Si­mo­no Dau­kan­to gim­na­zi­jos ug­dy­ti­niai kar­tu su so­cia­li­ne pe­da­go­ge Lau­ra Mar­tu­se­vi­čie­ne ir mu­zi­kos mo­ky­to­ja me­to­di­nin­ke Vil­ma Ušins­kie­ne pa­ger­bė vy­res­nio am­žiaus šiau­lie­čius, gy­ve­nan­čius Šiau­lių glo­bos na­muo­se.

REKLAMA
REKLAMA

Dai­nos stu­di­jos „Mes ga­lim“ so­lis­tai dai­nuo­da­mi apie ne­blės­tan­čią mei­lę su­grą­ži­no sen­jo­rus į jų jau­nys­tės die­nas, o „Pi­lie­čio ža­din­tu­vo“ pro­jek­te, ug­dan­čia­me to­le­ran­ci­ją, pi­lie­tiš­ku­mą, da­ly­vau­jan­tys gim­na­zis­tai do­mė­jo­si, kaip sen­jo­rai lei­džia lais­va­lai­kį, ko­kių tu­ri po­mė­gių, ko­kia kul­tū­ri­ne veik­la už­sii­ma.

REKLAMA

Gim­na­zis­tai tu­rė­jo ga­li­my­bę su­si­pa­žin­ti su 100 me­tų su­lau­ku­sia vy­riau­sia šiau­lie­te, ku­ri taip pat yra glo­bos na­mų gy­ven­to­ja. Vai­kams bu­vo įdo­mu iš­girs­ti už ko­kią krep­ši­nio ko­man­dą ser­ga se­no­liai, ko­kias kny­gas mėgs­ta skai­ty­ti, ko­kius fil­mus žiū­rė­ti.

Sen­jo­rai pa­sa­ko­jo, kad jiems gy­ven­ti glo­bos na­muo­se ge­ra ir ma­lo­nu, jais rū­pi­na­si so­cia­li­nės dar­buo­to­jos, svei­ka­tos prie­žiū­ros spe­cia­lis­tės, gy­ve­na jie drau­giš­kai, kar­tu pa­žy­mi šven­tes, gim­ta­die­nius, vyks­ta į eks­kur­si­jas, kar­tu žai­džia sta­lo žai­di­mus ar spren­džia kry­žia­žo­džius.

Lau­ra Mar­tu­se­vi­čie­nė, S. Dau­kan­to gim­na­zi­jos so­cia­li­nė pe­da­go­gė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų