REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vilniaus „Lietuvos ryto“ puolėjas Stepas Babrauskas pergalingose VTB Vieningosios lygos rungtynėse su Mariupolio „Azovmaš“ dažnai bendravo su teisėjais ir negailėjo jiems replikų. Kalbos apie arbitrų darbą netilo ir „Lietuvos ryto“ rūbinėje. Vis dėlto atslūgus emocijoms S.Babrauskas buvo kiek ramesnis.

REKLAMA
REKLAMA

„Teisėjai netrukdė. Vis dėlto vieną kartą jie lyg ir leisdavo kietą kovą, kartais neleisdavo. Bet teisėjai irgi yra žmonės, daro klaidų. Viskas normalu. Rungtynės buvo nervingos, bet svarbiausia laimėjome. Pamiršime ir ruošimės kitiems mačams“, - po mačo kalbėjo „Lietuvos ryto“ kapitonas.

REKLAMA

- Susistumdėte su „Azovmaš“ įžaidėju Randle'u. Kas įvyko?

- Nieko ten nebuvo. Jis ten kažką bandė sakyti, o aš tai nieko. Nežinau, ar pražanga buvo, ar ne, bet, mano nuomone, buvo. Reikia pažiūrėti, gal kas nors nufilmavo (šypsosi).

- Po tokių emocingų rungtynių galbūt dar maloniau laimėti?

- Dėl emocijų, galbūt mums reikėtų labiau valdytis, nes buvome išsimušę iš vėžių.

- „Azovmaš“ gretose - nemažai pasikeitimų. Ar jautėsi pokyčiai komandoje?

- Nelabai, nes jiems trūksta laiko. Vis dėlto treneris naujas, nauji žaidėjai. Vidurį sezono pats esu keitęs komandą ir žinau, kad surinkti komandą tokiu metu nėra lengva.

REKLAMA
REKLAMA

- Pastaruoju metu „Lietuvos rytas“ demonstruoja labai gerą gynybą. Tai dėl pasiruošimo rungtynėms ar galbūt kovingumo vaisius?

- Daug dirbame ties gynyba. Aišku, visi stengiasi gintis. Gali neįmesti, bet gali apsiginti. Atsimenate, kai graikai laimėjo futbolo čempionatą ir visi sakė, jog graikų futbolas negražus, nes jie tik ginasi? Įmuša 1:0 ir ginasi, bet jie juk buvo Europos čempionai, taip? Tai mes taip pat stengiamės tai daryti, nors gal ir ne visada pavyksta.

 

TAIP PAT SKAITYKITE:

Emocingose rungtynėse „Lietuvos rytas“ sustiprino savo pozicijas VTB pirmenybėse

„Azovmaš“ treneris L. Bechi: mūsų namų darbai veikė tik du kėlinius

A. Džikičius: tai pirmas kartas, kai J. Valančiūnas rimtose rungtynėse žaidė sunkiuoju kraštu

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų