REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar Osamos bin Ladeno kūnas iš tiesų buvo palaidotas jūroje? Naujausi duomenys teigia, kad jis buvo nugabentas į slaptą vietą JAV.

Ar Osamos bin Ladeno kūnas iš tiesų buvo palaidotas jūroje? Naujausi duomenys teigia, kad jis buvo nugabentas į slaptą vietą JAV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Teroristo numeris vienas O. bin Ladeno palaikų likimas gali būti visai kitoks, nei yra teigiama oficialiai. Paviešinus dar daugiau „Stratfor“ organizacijos, vadinamos „šešėline CŽV“, laiškų, paaiškėjo, kad „Al Qaedos“ lyderio kūnas iš tiesų galėjo būti nusiųstas į Jungtines Valstijas, kur buvo kremuotas, praneša The Daily Mail.

REKLAMA

Pasak nutekėjusių elektroninių laiškų, O. bin Ladenas iš tiesų buvo pašautas ir mirė per žymiąją JAV pajėgų operaciją Abotabade, Pakistane. Tačiau laiškuose teigiama, kad jis nebuvo palaidotas jūroje, kaip oficialiai pranešama, o iš tiesų buvo kremuotas Jungtinėse Valstijose. Šiuos laiškus tariamai gavo programišių grupė „Anonymous“.

„Anonymous“ pranešė, kad gavo prieigą prie 2,7 milijono konfidencialių organizacijos laiškų. Pasak programišių, laiškuose yra itin kontroversiškų slaptų duomenų, kurie gali padėti išaiškinti daigybę paslapčių. Hakeriai teigia, kad „Stratfor“ itin prastai vertino savo duomenų apsaugą.

REKLAMA
REKLAMA

Po to, kai O. nin Ladenas buvo nušautas 2011 metų gegužės 2 dieną, prezidento Baracko Obamos administracija pranešė, kad teroristų vadeivos kūnas buvo pagal Islamo tradicijas palaidotas jūroje. Tačiau laiškuose teigiama, kad jo kūnas buvo slaptu CŽV lėktuvu buvo nugabentas į slaptą centrą Delavero valstijoje.

Šie teiginiai turėtų suteikti daug peno konspiracijų teorijų kūrėjam.

O. bin Ladenas (nuotr. blogspot.com)O. bin Ladenas (nuotr. blogspot.com)



Taip pat skaitykite:

O. bin Ladenas gailėjosi surengęs rugsėjo 11-osios išpuolius

Pentagonas paviešino O. bin Ladeno slėptuvėje rastus vaizdo įrašus

Paviešinta negyvo O. bin Ladeno nuotrauka (N-18)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų