REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienį paaiškėjo pirmieji du UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio dalyviai. Tik žingsnio iki stebuklo pritrūko Londono „Arsenal“ ekipai, kuri namie 3-0 sutriuškino „Milan“, bet pasitraukė iš tolimesnės kovos, nes Italijoje pralaimėjo dar didesniu skirtumu - 0-4.

REKLAMA
REKLAMA

Atrodė, jog „Serie A“ lyderiams išvyka į Anglijos sostinę gali baigtis tragiškai: jau 7 minutę kamuolį į tinklą pasiuntė gynėjas Laurentas Koscielny, tik dar labiau pakurstydamas puikiai nusiteikusią publiką ir ekipos draugus.

REKLAMA

Lyg to nebūtų gana, 26 minutę pasinaudojęs grubia Thiago Silvos klaida persvarą padvigubino Tomašas Rosicky, o 44 minutę Robinas van Persie realizavo 11 metrų baudinį, palikdamas „Milan“ vos vieno įvarčio pranašumą.

Tačiau po pertraukos šeimininkų jėgos išsikvėpė: nors van Persie iš maždaug metro nesugebėjo nuginkluoti Christiano Abbiatti, italai pakankamai užtikrintai išsaugojo trapų pranašumą bei iškovojo kelialapį tarp aštuonių stipriausių žemyno klubų. Tiesa, „Arsenal“ gerbėjai negailėjo plojimų savo futbolininkams net ir po finalinio švilpuko, kuris simbolizuoja septintus iš eilės metus be trofėjų.

REKLAMA
REKLAMA







Kitose rungtynėse Maxi Pereiros ir Nelsono Oliveiros įvarčiai padėjo Lisabonos „Benfica“ komandai atsirevanšuoti Sankt Peterburgo „Zenit“ ir iškovoti pergalę bendru rezultatu 4-3.

Nors svečiai ilgiau kontroliavo kamuolį, portugalai sėkmingai išlaikė prieš pat pertrauką įgytą palankų minimalų pranašumą, o dvikvoos pabaigoje rezultatas buvo padvigubintas.

Rezultatai:

Londono „Arsenal“ 3 - 0 „Milan“

(pirmasis mačas 0-4, bendras rezultatas 3-4)

7' [1 - 0] L.Koscielny

26' [2 - 0] T.Rosicky

44' [3 - 0] R.van Persie (iš 11 m. baudinio)

Lisabonos „Benfica“ 2 - 0 Sankt Peterburgo „Zenit“

(pirmasis mačas 2-3, bendras rezultatas 4-3)

45' [1 - 0] M.Pereira

90' [2 - 0] N.Oliveira

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų