REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo metu jokio klubo netreniruojantis Tomas Pačėsas išbandys save naujame amplua. Alytiškis tapo vykdančiuoju VTB Vieningosios lygos direktoriumi. T.Pačėsas labiausiai bus atsakingas už derybas su užsienio klubais iš Lietuvos, Čekijos, Lenkijos bei Latvijos ir kitų šalių.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvis tikino, kad naujos pareigos jam nebus naujiena, nes tokios patirties jis yra įgijęs Gdynės „Asseco Prokom“ ekipoje.

REKLAMA

„Gdynės klube ne tik treniravau komandą, bet ir rinkau sudėtį, prisidėjau prie derybų su žaidėjais, dalyvavau diskusijose dėl turnyro formatų bei tvarkaraščio. VTB lyga yra puikus turnyras, kuriame nori dalyvauti daug klubų. Dabar svarbu, kad turnyras tinkamai plėtotųsi“, - pasakojo T.Pačėsas.

Lietuvio sugebėjimus ypač gyrė lygos vadovas Andrejus Širokovas, palyginęs strategą su Anglijos „Premier“ futbolo lygos trenerio bei generalinio vadybininko lygio specialistu.

REKLAMA
REKLAMA

„Tomas prisidėjo prie VTB lygos nuo pirmosios įsikūrimo dienos. Pačėsas yra “Premier„ futbolo lygos lygio trenerio bei vadybininko sugebėjimų turintis žmogus. Jis ne tik sėkmingai atlieka trenerio darbą, bet taip pat yra ir geras vadybininkas. Tik jo dėka “Asseco Prokom„ klubas tapo VTB Vieningosios lygos dalyviu. Be to, Tomas yra labai gerbiamas visose šalyse ir esame laimingi, kad jis dirbs lygos direktoriumi“, - kalbėjo A.Širokovas.

Primename, jog neseniai T.Pačėsas pasitraukė iš „Asseco Prokom“ klubo vyriausiojo trenerio posto, kurį buvo užėmęs šešerius metus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų